Deneyap Eğitim Atölyesine Katılma

Uygulama sınavım yarın, ilk sınavı 74,68 puanla tamamlamıştım, ikinci sınava yani uygulama sınavına girecekmişim sonrasında. Benim sorularım şunlar;

İkinci sınavın barajı kaç puan? Yani ikinci sınavı da geçeceğim ama geçebilmem için hangi koşulları sağlamam lazım?

Twitter'da ortaokul uygulama sınavlarından bazı resimler paylaşılmış. Sürprizbozan'da bırakıyorum bazı resimleri. Ben Lise seviyesindeki sınava gireceğim, konumuz Ortaokul ile aynı ama bizden istenen proje aynı mı? Resimlere baktığım kadarıyla kolay gözüküyor, malzemeler hakkında da az çok bilgi edinilebilir ama beklentimi böyle ayarlayıp sınav günü sürprizle karşılaşmak istemiyorum. Bu paragraftaki asıl sorum, koyu işaretlediğim kısım.

Üçüncü sorum ise, ben şimdi uygulama sınavını da kazandım diyelim amma velakin ilk sınavdan hala kurtulamayacağım, 70% ilk sınavın puanından 30%'da ikinci sınavınkinden alınıp toplanacakmış. İlk sınav puanım yeterli gelmeyip toplam değerlendirmeden kalma ihtimalim var mı?

Son sorum ise, kazanmam durumunda eğitimim ne zaman başlayacak, ne kadar sürecek ve ne öğretilecek?

@SideWinder siz bu projede geliştiricilerden biriydiniz yanlış hatırlamıyorsam, müsaitseniz eğer beni aydınlatabilir misiniz? :)
Hocam ben aktif Deneyap öğrencisiyim. Yaklaşık 3 ay sonra eğitimi tamamlayım teknofeste proje hazırlayacağım. İsterseniz discord hesabımı vereyim özelden konuşalım. Sormak istediklerinizi sorarsınız.

Sınav aşamaları nasıl oluyor?
Sınava hazırlık aşamasında tavsiyeleriniz neler?
Alanımızı biz mi tercih ediyoruz?
Sorular çok zor muydu?
Bu kadar erken geri dönüş yaptığınız için teşekür ederim.

Sınav aşamaları nasıl oluyor?
Sınava hazırlık aşamasında tavsiyeleriniz neler?
Alanımızı biz mi tercih ediyoruz?
Sorular çok zor muydu?
Bu kadar erken geri dönüş yaptığınız için teşekür ederim.
İlk öncelikle rica ederim.
-2 tane sınav aşaması var, 1.si kağıt üzerinde 2.si uygulama sınavı.
-Açıkçası ben çok fazla çalışmadım 2 sınavada. 2.sine girerken ne yapacağımızı bile bilmiyordum. Ama sorular Matematik ve Fen propremleri oluyor. Onun dışında algoritma ve genel kültür soruları çıkıyor.
-Alanımızı biz seçmiyoruz, toplam 12 başlıkta eğitim alıyoruz ve bu eğitimler mühendislik temelli. (Tasarım ve Üretim, İleri Robotik,Yapay Zeka, Havacılık ve Uzay vb.)
-Sorular mantık ve bilgiyi problem içinde kullanmaya dayalı, biraz zor.

Eğer sormak istediğiniz başka birşey olursa sorabilirsiniz.

Teşekkür ederim. 2019 sınav sorularına baktım gerçekten çok zorlayıcı soruları var.
Uygulama sınavı hakkında biraz daha Bilgi verebilir misiniz?
Sınavı gecebilmemiz için kaç puan alınması gerekir.

Teşekkür ederim. 2019 sınav sorularına baktım gerçekten çok zorlayıcı soruları var.
Uygulama sınavı hakkında biraz daha Bilgi verebilir misiniz?
Sınavı gecebilmemiz için kaç puan alınması gerekir.
Hocam sınavın geçilebilme puanını bilmiyorum fakat kriterler şunlar:
-Dayanıklı Olması
-Verilen görevi yapabilmesi
-Estetik olması
-Verimli olması

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı