Deneyap Kart nasıl sıfırlanır?

Mustafa Emin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Deneyap kartıma güç verdiğimde normalde bir Wi-Fi ağı oluşturması gerekiyor. Ama benim elimdeki karta güç verdiğimde herhangi bir Wi-Fi ağı oluşmuyor. Bunun dışında karta istediğim gibi kod yükleyebiliyorum. Acaba kartımı nasıl fabrika ayarlarına sıfırlayabilirim? Ya da bu sorunu başka nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Deneyap kartıma güç verdiğimde normalde bir Wi-Fi ağı oluşturması gerekiyor. Ama benim elimdeki karta güç verdiğimde herhangi bir Wi-Fi ağı oluşmuyor. Bunun dışında karta istediğim gibi kod yükleyebiliyorum. Acaba kartımı nasıl fabrika ayarlarına sıfırlayabilirim? Ya da bu sorunu başka nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Deneyap Kart'ı sıfırlamak işe yaramaz. Kart geldiğinde içinde kod yüklü bir biçimde geliyor. Ardunio üzerinden kodu yüklemen gerekiyor. Örnekler kısmında açılış uygulamaları var hazır kod orada mevcut.

Sıfırlamana gerek yok. Yapacağın şey şu: Arduino IDE uygulamasını aç. Yukarıda DOSYA kısmına gel ve ÖRNEKLER kısmına fareni getir. Daha sonra karşına gelen yerde "kutu acilisi uygulamalari" yazan bölüme getir fareni. Buradan kamera yüz tanımaya tıkla. Kod karşına gelecek. Hemen yükleme. Yukarıdan araçlar kısmına gel. Orada Partition Scheme diye bir seçenek var, yanında da bir sürü yazı falan. Onun üzerine gel ve HUGE APP seçeneği ile değiştir. Daha sonra yükleyebilirsin kodu bende çalıştı.

Sıfırlamana gerek yok. Yapacağın şey şu: Arduino IDE uygulamasını aç. Yukarıda DOSYA kısmına gel ve ÖRNEKLER kısmına fareni getir. Daha sonra karşına gelen yerde "kutu acilisi uygulamalari" yazan bölüme getir fareni. Buradan kamera yüz tanımaya tıkla. Kod karşına gelecek tek yapman gereken yüklemek. Bu kadar
Olmazsa eğer şu arkadaşın rehberine gel. Burada baya bir bilgi var bazı bilgisayarlarda portlar doğru düzgün çalışmıyor çünkü.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı