Deneyap Türkiye Detayları

Merhaba bende deneyap atölyelerinde eğitim alıyorum sormak istediğiniz birşey olursa bekliyorum.

Atölye eğitimlerinin saatleri belli mi? Biz seçeceksek ne zaman seçeriz? Eğitimler ne zaman başlar?
Cumartesi 13.30'da ders başlıyor lakin sadece bu saatlerde,değil hafta sonu cumartesi pazar olmak üzere sabah ve öğle grupları var.
Eğitimler hemen başlar büyük ihtimalle ilk olarak tasarım eğitimi ile başlarsınız.

Tasarım eğitimi tam olarak ne oluyor? Ayrıca "hemen başlar"dan kastınız nedir, sizinki sınav sonucu açıklandıktan ne kadar süre sonra başlamıştı?

Tasarım eğitimi tam olarak ne oluyor? Ayrıca "hemen başlar"dan kastınız nedir, sizinki sınav sonucu açıklandıktan ne kadar süre sonra başlamıştı?
Benim sınav durumum bı tık karışık tam pandemi'nin başlama dönemi olduğu için sınavlar geç yapıldı eğitime geç başladık lakin sizde böyle bir durum olmaz tasarım dersinde ise size genel anlamda 3D çizim yapmayı öğretiyorlar ve yaptıklarınızı 3D yazıcı ile basabiliyorsunuz.

Merhaba bende deneyap atölyelerinde eğitim alıyorum sormak istediğiniz bir şey olursa bekliyorum.

Merhabalar bende yeni yapılan deneyap sınavını kazananlardan biriyim size bir sorum olacaktı acaba bu kursun tatili var mı merak ettim

T
Merhabalar bende yeni yapılan deneyap sınavını kazananlardan biriyim size bir sorum olacaktı acaba bu kursun tatili var mı merak ettim
Tabiki var yılbaşı,bayramlar vs. yeni resmi tatillerin çoğundan oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…