Dengeli güç modu ile en iyi performans modu arasında ne kadar fark var?

yiitolamadik

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
İyi sosyaller. Uyku süresini ayarlarken güç modu kısmını gördüm. Dengelideymiş. En iyi performansa aldım bir zararı var mı nasıl bir fark yaratır hangi modda kullanılmalı sizce? Sistemim masaüstü. Teşekkürler.

İşlemcinin hızı sınırlı oluyor. En iyi performansı, nihai ve en iyi performans seçeneği verir.

Oyun oynan birisi iseniz performans en iyisi. Windows normalde ısınmaların önüne geçmek için işlemcinizi tam gücünde kullanmaz ama siz bu ayarı performans yaparsanız işlemciniz tam verimle çalışır ve oyunlarda FPS niz artar veya droplar azalır. Masaüstü bir bilgisayarınız olduğu için sıcaklık konusunda sorun yaşamazsınız performansta kalabilir yani.

Ben dengelide kullanıyorum. Güç modları arasında herhangi bir fps farkı görmedim.

Teşekkürler hocam açıklayıcı anlatım için evet oyun odaklıyım biraz

Teşekkürler hocam açıklayıcı anlatım için evet oyun odaklıyım biraz

Nihai performans güç planını uygulayabilirsiniz. İşlemciyi daha çok kullanır ve sınırlama yoktur. Cpu odaklı oyunlarda FPS açısından dengeli ve yüksek performans moduna göre artış olur.Cpu ısınacağı için düşük sistemli veya eski bilgisayarlara önermem

Bunu yapmak işlemcinin kullanım ömrünü kısaltır mı? Sonuçta boştayken 1,5 2 GHz'de çalışırken şimdi 7/24 yüksek frekansta çalışacak.

Bunu yapmak işlemcinin kullanım ömrünü kısaltır mı? Sonuçta boştayken 1,5 2 GHz'de çalışırken şimdi 7/24 yüksek frekansta çalışacak.

Sanmıyorum. Fakat bu konuda bilgili bir kişi cevaplarsa daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…