Dengesiz elektrik akımı bilgisayarda USB takma çıkarma sesi yapar mı?

Arkadaşlar ara sıra USB takma veya çıkarma sesi geliyor, dengesiz elektrik akımından kaynaklanıyor olabilir mi?
Bazen ışığı kapattığımda ekran kararıyor komple.
USB'den taktığın aygıtlar varsa, sadece odanın lambasını açıp kapatıyorsan ve ekran dalgalanmadan dolayı kapanıyorsa, evet kesinlikle yapar - bu iyi bir şey değil, elektrikçi çağırman gerek eve.

USB'den taktığın aygıtlar varsa, sadece odanın lambasını açıp kapatıyorsan ve ekran dalgalanmadan dolayı kapanıyorsa, evet kesinlikle yapar - bu iyi bir şey değil, elektrikçi çağırman gerek eve.
Yeni eve geçeceğim ışığı kapatmasam da ses yapıyor ara sıra ama elektrik akımında kesin bir sıkıntı var çünkü sebep yokken ses yapıyor.

Yeni eve geçeceğim ışığı kapatmasam da ses yapıyor ara sıra ama elektrik akımında kesin bir sıkıntı var çünkü sebep yokken ses yapıyor.
Akım korumalı prizin yoksa, yeni eve geçsen de kullanacağın için bir tane edinmen faydalı.

Durduk yere USB'den ses gelmez, mesela USB'ye kablolu fare/HDD takılıdır, masayı oynatınca USB girişleri gevşemiştir hareket eder anlarız. Sen lambayı açınca/kapayınca da ekran kapanıyor diyorsun, net problem var elektrikte.

akım korumalı prizin yoksa, yeni eve geçsen de kullanacağın için bir tane edinmen faydalı.

Durduk yere USB'den ses gelmez, mesela USB'ye kablolu fare/HDD takılıdır, masayı oynatınca USB girişleri gevşemiştir hareket eder anlarız. Sen lambayı açınca/kapayınca da ekran kapanıyor diyorsun, net problem var elektrikte.

Dostum akım korumalı aldım sırf bu sebepten ama fayda etmedi rahatsız etmiyor ama neden olduğu belli değil.
Bu arada çıkarıp takılan USB'ler nerede gözüküyor?

Bağlı olan cihazları Aygıt Yöneticisi'nden kontrol edebilirsiniz.

Dostum akım korumalı aldım sırf bu sebepten ama fayda etmedi rahatsız etmiyor ama neden olduğu belli değil.
Bu arada çıkarıp takılan USB'ler nerede gözüküyor?

İlgili yerlerinde; HDD'ler dosya gezgininde görünür mesela, ancak geneli için sistem aygıtlarını Google'layabilirsin.

Bağlı olan cihazları Aygıt Yöneticisi'nden kontrol edebilirsiniz.
Yener hocam takılan ve çıkarılan aygıtların geçmişi gibi bir şey vardı, görebiliyorduk hangi aygıt takılmış çıkarılmış yanlışım yoksa.

Genel PnP harici okunmayan aygıt yok gibi.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    67,1 KB · Görüntüleme: 28
Benim bildiğim Olay Görüntüleyici var. Burada hatalar falan kaydedilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı