Dengesiz mobil veri hızı

jingletakan07

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Yazlıkta olduğum için Wi-Fi yok bu yüzden de mobil veri kullanıyorum. Hattım Vodafone. Sorunum ise mobil veri hızımın çok dengesiz olması. Bazen 55 Mbps'ye ulaşan mobil veri hızım nedenini anlamadığım bir şekilde 2 Mbps'ye kadar düşebiliyor ve düştükten sonra yüksek hızlara geri çıkması çok uzun sürüyor. Bunun nedenini veya çözümünü bilen var mı acaba?
(Telefonum Samsung J7 Prime)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hattın yeniyse ya da Vodafone'a yeni geçiş yaptıysan o yüzdendir bir iki güne düzelir. Ama bunlardan biri değilse neden olur bir fikrim yok belki çekim kalitesinden olabilir.

Merhaba arkadaşlar. Yazlıkta olduğum için Wi-Fi yok bu yüzden de mobil veri kullanıyorum. Hattım Vodafone. Sorunum ise mobil veri hızımın çok dengesiz olması. Bazen 55 Mbps'ye ulaşan mobil veri hızım nedenini anlamadığım bir şekilde 2 Mbps'ye kadar düşebiliyor ve düştükten sonra yüksek hızlara geri çıkması çok uzun sürüyor. Bunun nedenini veya çözümünü bilen var mı acaba?

Seneler önce J7 Prime kullanırken Vodafone hattım vardı. Bende de aynı sorun vardı. O cihazla Vodafone arasında anlamadığım bir sorun var.

55 nasıl görüyorsunuz ben iPhone 7 de LTE ile 24 falan görüyorum.

A9 2018, Turkcell ile 130 görüyorum.

Vodafone'da bu hızları görmek gözümü yaşarttı resmen. Ulan 2 seneye yakın kullandım maks gördüğüm hız 20 falandır herhalde. Ortalama ise 3 Mbps LTE. Bir de full çekiyor gözüküyor.

Bulunduğum şehirde hiç çekmiyor lanet operatör. Her yerde mi yavaş olur arkadaş ya. Sözde TT dandik çekmez deyip geçmiyorduk ki eskiden öyleydi. Ama TT kendini çok geliştirmiş. Turkcell zaten iyi. Ama Vodafone'a tövbeliyim. 2021 yılında 4.5G full çekiyor gözüküyor ve ara sıra 1 Mbps altına düşüyordu hız. Telefonla konuşurken ki durup dururken kesilmelerden hiç bahsetmiyorum zaten.
Benim de maksimum 15 oturduğumuz yerle mi alakalı bu durum?

Usta Vodafone pişmanlık hız konusunda ben Türkcell kullanıyorum şuan aldığım en düşük hız 80mps en yüksek aldığım hız 240mps Dowload 80 upload ping 13

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı