Dengesiz RAM kullanımı

Apple özlendi

Hectopat
Daha fazla  
Bu konunun çözümünü bilen var mı?
Mesela hiçbir uygulama açık değilken %36 kullanım oluyor bir şey açınca %90 falan oluyor.
Sistem:

Intel i5 9400F.

8 GB RAM Kingston.

480 GB SSD.

Windows 10 Pro 2004 sürümü.

Radeon 550 seriesi.

Anakart Gigabyte.

Son düzenleyen: Moderatör:
peki bir daha bakar mısın

bir daha bakar mısınız
8GB ram çok fazla değil ama boşta 36 çok fazla garip başlangıçla açılan uygulamaların rami düşürdüğünü düşünüyorum bilgisayarı açtığınızda ilk olarak denetim masasından ram kullanımınıza bakın normalde bu kadar olmamamlı daha sonra sonuçları foto olarak atabilirsiniz.

Görev Yöneticisi 13.09.2020 13_36_24.png

8GB ram çok fazla değil ama boşta 36 çok fazla garip başlangıçla açılan uygulamaların rami düşürdüğünü düşünüyorum bilgisayarı açtığınızda ilk olarak denetim masasından ram kullanımınıza bakın normalde bu kadar olmamamlı daha sonra sonuçları foto olarak atabilirsiniz.
çözümü var mı peki

böyle mi
sanırım böyle
Burda gördüğünüz üzere bir sürü program ram belleğinizi harcamakta size önerim bilgisayarın çalışmasıyla ilgili olmayanları (windowsla alakası olmayanları) kapatın özellikle görev yöneticisinin sağında‘ydı sanırım pc başlayınca açılan uygulamalar diye bir yer orda gereksiz olan şeyleri devre dışı yapın Xbox zımbırtısı mesela kullanmıyorsanız devre dışı bırakın vs. Bu şekilde tahmini yarı yarıya düşürebilirsiniz.

Burda gördüğünüz üzere bir sürü program ram belleğinizi harcamakta size önerim bilgisayarın çalışmasıyla ilgili olmayanları (windowsla alakası olmayanları) kapatın özellikle görev yöneticisinin sağında‘ydı sanırım pc başlayınca açılan uygulamalar diye bir yer orda gereksiz olan şeyleri devre dışı yapın Xbox zımbırtısı mesela kullanmıyorsanız devre dışı bırakın vs. Bu şekilde tahmini yarı yarıya düşürebilirsiniz.
şu an %30 larda iyi mi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı