Deniz harp okulu çok mu zor?

Anlıyorum. Hava zaten ilk hedefim hedef sıralamam Hava>Deniz>Hava Ast Bunlardan biri olmazsa mühendislik okurum normal bir üniversitede

Kara seç rahatına mı bak? Her okulda tanıdığı olan, her kuvvette subay astsubay tanıdığı olan birisi olarak;
Okul için Hava > Deniz > Kara
Meslek için Hava > Deniz > Kara
Katılmıyorum kara daha kolay denizden.
Kara kuvvetlerinin şartları zor ama mesai meselesi deniz kadar karışık değil, deniz için konuşursak düzgün bir gemiye atanmassan ki genelde öyle olmuyor deniz kuvvetleri dümdüz her alanı ile işkence, mesaisi karadan zor şartları karadan zor içerde ki personele muamele çok yıpratıcı her haliye.

Hocam kara denizden daha kolay falan değil aklınızı başınıza toplayın tanıdıklarım var adamlar ne zor şartlarda çalıştıklarını anlatıyorlar ki kendileri kuzey Irak'ta karacı subay. En zoru karadır sonra deniz sonra hava.

Deniz kuvvetleri kolay demiyorum zaten ama kara her halükarda zordur ve zor. Dediğim gibi benim şuan Irak'da aktif görev yapan tanıdığım da var, Ege'de denizaltı görevinde olan da, jet üssünde kuleci astsubay olan da var. Benim görüşüm bu yöndedir

Ya gözden elenmesem keşke. Çözümğ yok mu?

Hocam hazir denizci bulmusken sorayim ben subaylik istiyorum. Ailemden uzak kalmak benim icin problem degil. Denize duskunlugum de var bayağı bir. Merak ettiklerim sunlar: Yilin kac ayi karada kac ayi suda geciyor? Kadinlarin genelde masa basi is yaptigini duymustum dogru mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…