yexnova Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 213 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #12 Araseksi dedi: Deniz canlıları seni ısırsa bile bir şey olmaz sonuçta okyanusta yüzmüyorsun. Genişletmek için tıkla... Evet ama bu hayvanların zehirlisi var. Ve bu çok can acıtabilir diye düşünüyorum.
Araseksi dedi: Deniz canlıları seni ısırsa bile bir şey olmaz sonuçta okyanusta yüzmüyorsun. Genişletmek için tıkla... Evet ama bu hayvanların zehirlisi var. Ve bu çok can acıtabilir diye düşünüyorum.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 8 Temmuz 2022 #13 mesut14145 dedi: Kardeşim ben pasifikte yüzdüm kıyıya kadar yüzdüm 25 dakika japonyaya gittim Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mesut14145 dedi: Kardeşim ben pasifikte yüzdüm kıyıya kadar yüzdüm 25 dakika japonyaya gittim Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M mesut14145 Centipat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 439 8 Temmuz 2022 #14 yexnova dedi: Evet ama bu hayvanların zehirlisi var. Ve bu çok can acıtabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Girme korkuyosan bence.
yexnova dedi: Evet ama bu hayvanların zehirlisi var. Ve bu çok can acıtabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Girme korkuyosan bence.
Order S Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 324 8 Temmuz 2022 #15 yexnova dedi: Evet ama bu hayvanların zehirlisi var. Ve bu çok can acıtabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... sen benim dediğimi yap rahatlarsın.
yexnova dedi: Evet ama bu hayvanların zehirlisi var. Ve bu çok can acıtabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... sen benim dediğimi yap rahatlarsın.
Troll Face Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.593 Çözümler 5 8 Temmuz 2022 #16 mesut14145 dedi: Kardeşim ben pasifikte yüzdüm kıyıya kadar yüzdüm 25 dakika japonyaya gittim Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mesut14145 dedi: Kardeşim ben pasifikte yüzdüm kıyıya kadar yüzdüm 25 dakika japonyaya gittim Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 8 Temmuz 2022 #17 Korkunun üstüne git.
yexnova Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 213 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #18 mesut14145 dedi: Girme korkuyosan bence. Genişletmek için tıkla... Ama ben bu korkumu yenmek istiyorum yoksa hayatım boyunca denize giremiycem. 453476 dedi: Korkunun üstüne git. Genişletmek için tıkla... Gideyim gitmesinede sıkıntı o değil işte deniz canlılarından aşırı korkuyorum. Mesela yengeçler.
mesut14145 dedi: Girme korkuyosan bence. Genişletmek için tıkla... Ama ben bu korkumu yenmek istiyorum yoksa hayatım boyunca denize giremiycem. 453476 dedi: Korkunun üstüne git. Genişletmek için tıkla... Gideyim gitmesinede sıkıntı o değil işte deniz canlılarından aşırı korkuyorum. Mesela yengeçler.
Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 8 Temmuz 2022 #19 yexnova dedi: Evet ama bu hayvanların zehirlisi var. Ve bu çok can acıtabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Denize girip böyle bir sorun yaşayanı görmedim sonuçta kıyıya yakın yerde yüzüceksin bir sorun olmaz.
yexnova dedi: Evet ama bu hayvanların zehirlisi var. Ve bu çok can acıtabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Denize girip böyle bir sorun yaşayanı görmedim sonuçta kıyıya yakın yerde yüzüceksin bir sorun olmaz.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 8 Temmuz 2022 #20 yexnova dedi: Gideyim gitmesine de sıkıntı o değil işte deniz canlılarından aşırı korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam işte, korkunun üstüne git. yexnova dedi: Mesela yengeçler. Genişletmek için tıkla... Denizde yengeç mi gördünüz? Bizim buralarda hiç görmedim ben. Hangi şehirde yaşıyorsunuz?
yexnova dedi: Gideyim gitmesine de sıkıntı o değil işte deniz canlılarından aşırı korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam işte, korkunun üstüne git. yexnova dedi: Mesela yengeçler. Genişletmek için tıkla... Denizde yengeç mi gördünüz? Bizim buralarda hiç görmedim ben. Hangi şehirde yaşıyorsunuz?