Deniz korkumu nasıl yenebilirim?

Denizde yüzerken birşeyler yokmuş gibi düşünün. Ben en son yüzdüğümde denizanaları vardı küçük küçük. kardeşimle fırlatıyorduk rastgele. Hatta birinin şeyine geldiydi 😃. Ben denizdeyken yanıma poşet büyüklüğünde deniz anası geldiydi baya korktum. Kaçarken korkudan kafasına vurduydum.

Denizde yüzerken bir şeyler yokmuş gibi düşünün. Ben en son yüzdüğümde denizanaları vardı küçük küçük. Kardeşimle fırlatıyorduk rastgele. Hatta birinin şeyine geldiydi 😃. Ben denizdeyken yanıma poşet büyüklüğünde deniz anası geldiydi bayağı korktum. Kaçarken korkudan kafasına vurduydum.

Teşekkürler denizanasından biraz korkum azaldı.

Ama mesela bu aslan balığı falan var insanlar 15 dk içince gitmesseniz hastaneye ölürsünüz diyorlar onlardan çok korkuyorum.

Teşekkürler denizanasından biraz korkum azaldı.

Ama mesela bu aslan balığı falan var insanlar 15 dk içince gitmesseniz hastaneye ölürsünüz diyorlar onlardan çok korkuyorum.
Denizanaları küçüklerse o şapkalı kısmını avucuna alırsan birşey olmuyor zaten. Büyük olanlardan uzak dursanız yeterli.
Aslan balığının 15dk da öldürdüğünü bilmiyorum doğrumu fakat deniz kıyısında gezmez diye biliyorum.

Özellikle dencek bir şey yok yani okyanusta bu zamanda yüzemiyceğime göre denizden bahsettim :D
Dostum okyanuslarda köpek balıkları var boş ver oraları :D

Bizim denizlerde köpek balığı sayısı artmaya mı başladı? Google da anahtar kelimeleri aratınca birçok haber geliyor artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı