Deniz paleti tavsiyesi

Yer
İstanbul/Ataşehir
İnternet üzerinden almak istedim, fakat onda da fotoğraftakinden farklı bir ürün gelir diye kuşkuya düşüyorum. Veya uç kısmı geniş bir palet gelir diye, fotoğraftan pek bir şey anlaşılmıyor anlarsınızki. Ya decathlondan ya da metro veya carrefoursadan almayı planlıyorum. Ne tür marka almalıyım? Deniz için yüzmeye uygun bir palet olmalı, dalış paletleri pek bana uygun değil🙂

Kursa gittiğimizde bize Star Yüzücü Ayak Paleti Deniz Havuz Palet Turuncu Kauçuk Fiyatı bu tarz bir kauçuk bir palet önermişlerdi. Bunun sebebini tam olarak bilmiyorum ama kullanımı çok rahattı. Bu arada küçük bir boy gelirse ayağınızı ciddi derecede yara eder. Büyük boy gelirse de tam tersi ayağınızdan uçup gider. Imkan varsa Decathlon'a gidip birebir denemek.

Kursa gittiğimizde bize Star Yüzücü Ayak Paleti Deniz Havuz Palet Turuncu Kauçuk Fiyatı bu tarz bir kauçuk bir palet önermişlerdi. Bunun sebebini tam olarak bilmiyorum ama kullanımı çok rahattı. Bu arada küçük bir boy gelirse ayağınızı ciddi derecede yara eder. Büyük boy gelirse de tam tersi ayağınızdan uçup gider. Imkan varsa Decathlon'a gidip birebir denemek.

Sanırım decathlona gidip deneyeceğim. Peki hocam, metro veya carrefoursada var mıdır palet acaba? Sizin önerdiğiniz yer neresi, al dediğiniz? Şimdiden teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı