Deniz ulaştırma ve işletme mühendisliği nasıl bir bölüm?

Bakış açınızı değiştirebilecek, ufkunuzu açabilecek bir video. Geometri vs. çalışırken arkadan açın bir yandan dinleyin. İlaç gibi gelir. Ben dün yaklaşık 3 saatini tamamladım geometri çalışırken. İnanılmaz vizyon sahibi bir insan.
Deneyeceğim hocam teşekkür ederim. Aslında benim sorunum mezun olup geri gelmek istemediğim orada iş bulmak istediğim için sürekli bunu düşünmem. Bir olasılık gibi çünkü bu, belli bir şey değil orada kalmaya devam etmek. Ama bir yandan da dönmek istemiyorum çünkü burada beni güzel şeyler beklemiyor. Sevdikleriniz aileniz burada diyeceksiniz fakat öyle değil. Öyle olmadığını için gidip mezun olup orada kalmak istiyorum zaten ve bu konuda fikir alacağım kimse yok. Bölüm okunur, bitirilir mezun olunur bunlar belli zaten. Benim için asıl önemli olan sonrası, mezun olup hemen olmasa bile bölümle ilgili iş bulmak orada kalmak tek istediğim şey şuan. Bu kadar bahsetmemin sebebi de bu galiba, mezun olduktan sonra neyi nasıl yapacağımı net bir şekilde bilmemem, belirsizlik yani. Ama dediğim gibi yapmam gereken belli mezun olup orada çalışmak. Nasıl yapacağım bilmiyorum.

Deneyeceğim hocam teşekkür ederim. Aslında benim sorunum mezun olup geri gelmek istemediğim orada iş bulmak istediğim için sürekli bunu düşünmem. Bir olasılık gibi çünkü bu, belli bir şey değil orada kalmaya devam etmek. Ama bir yandan da dönmek istemiyorum çünkü burada beni güzel şeyler beklemiyor. Sevdikleriniz aileniz burada diyeceksiniz fakat öyle değil. Öyle olmadığını için gidip mezun olup orada kalmak istiyorum zaten ve bu konuda fikir alacağım kimse yok. Bölüm okunur, bitirilir mezun olunur bunlar belli zaten. Benim için asıl önemli olan sonrası, mezun olup hemen olmasa bile bölümle ilgili iş bulmak orada kalmak tek istediğim şey şu an. Bu kadar bahsetmemin sebebi de bu galiba, mezun olduktan sonra neyi nasıl yapacağımı net bir şekilde bilmemem, belirsizlik yani. Ama dediğim gibi yapmam gereken belli mezun olup orada çalışmak. Nasıl yapacağım bilmiyorum.

Videoyu izledikten sonra aklınızdaki birçok soruya cevap bulabileceğinizi umuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı