- Makaleler
- 12
Lütfen bunun yalan olduğunu söyle, dayanamam! Yatağa nasıl yatacağım şimdi ben ya?Hocam şu an bunlara benzer bakteriler üstünüzde organlarinızda her yerinizde haberiniz olsun.
Lütfen bunun yalan olduğunu söyle, dayanamam! Yatağa nasıl yatacağım şimdi ben ya?Hocam şu an bunlara benzer bakteriler üstünüzde organlarinızda her yerinizde haberiniz olsun.
Lütfen bunun yalan olduğunu söyle, dayanamam! Yatağa nasıl yatacağım şimdi ben ya?
Yatakta olduklarını biliyordum da organlarımda dolaştıklarını yeni öğrendim. Zararsızlar zaten, en iyisi unutmaya çalışayım.Hocam üzgünüm ama yalan değil normal bir şekilde yatacaksınız bu bakteriler her yerde oturduğunuz koltukta vb. yani hayatın bir parçası bir şey olmaz normal yatın.
Yatakta olduklarını biliyordum da organlarımda dolaştıklarını yeni öğrendim. Zararsızlar zaten, en iyisi unutmaya çalışayım.
Gözden uzak, akıldan ırak olsunlar yeter.Hocam bakteriler olmazsa zaten yaşayamayız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.