Denizcilik mi bilişim mi?

Merhabalar öncelikle sizlere çok önemli bir sorum olacak ben haydarpaşa meslek lisesinde Anadolu meslek programını kazandım ileride bilişim seçecektim fakat bugün bizi barbaros hayrettin paşa meslek lisesinden aradılar. Denizcilik kazandın dediler istersen gel kaydını yapalım dediler arkadaşlar ikisini de çok istiyorum biliyorum benim kararım fakat hani sizinde görüşlerinizi almak istiyorum ne olur yardımcı olun ve bir de bu 2 okul hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sence bu yıllarda denizcilik okunur mu?
Yaşım küçük bilemem, daha yeni liseye geçiyorum. Denizcilik lisesine giden arkadaşlarımda sıkıntısı olduğunu söylemiyor. Dediğim gibi gideceğiniz okulun numarısını internetten bakarak arayın, bölüm içi ince ayrıntı alın.

Hangisini "gerçekten" okumak istiyorsanız, hangisine daha çok ilginız varsa onu seçin.

Ben denizcilik okuyorum, güverteciyim. Şuana kadar bir zorluğu yok. Muhtemelen üniversitede zorlaşmaya başlayacak.
Hangisini "gerçekten" okumak istiyorsanız, hangisine daha çok ilginız varsa onu seçin.

Ben denizcilik okuyorum, güverteciyim. Şuana kadar bir zorluğu yok. Muhtemelen üniversitede zorlaşmaya başlayacak.

Maaşlar hakkında bilgin var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı