JCaesar
Hectopat
Şu an testislerim hala yanıyor geçmiyo ki.Klorda yüzüyorum cluk cluk cluk.
Şu an testislerim hala yanıyor geçmiyo ki.Klorda yüzüyorum cluk cluk cluk.
Millet işiyor hocam o suya![]()
Şu an testislerim hala yanıyor geçmiyor ki.
Hocam denizde daha çok yapıyorlar emin olun. Bizzat gözlerimle şahit oldum o günden beri havuza hep daha yakınımdır. Ayrıca bazı istisnalar dışında genellikle havuzlara kimyasal katıyorlar biri idrarını bırakırsa arkasından renkli bir sıvı çıkıyor.
Yanık izleri var mı ya da tahriş olmuş mu? Olmamışsa bir üreolojiye görünmenizde fayda var.
Hocam denizde daha çok yapıyorlar emin olun. Bizzat gözlerimle şahit oldum o günden beri havuza hep daha yakınımdır. Ayrıca bazı istisnalar dışında genellikle havuzlara kimyasal katıyorlar biri idrarını bırakırsa arkasından renkli bir sıvı çıkıyor.
Yanık izleri var mı ya da tahriş olmuş mu? Olmamışsa bir üreolojiye görünmenizde fayda var.
Fakirim ab kilot giycemPişik türü bir tahriş olabiliyor deri üstünde. En iyi yöntemi deniz shortunun içine baksır giymek.
Apış aram az tahriş oluyor ama testis bölgem baya böyle kesik kesik iz oluşuyor.Benim bu olaydaki sıkıntım son 2-3 yıl başladı ve deniz artık zehir olmaya başladı. Suya giriyorum yaklaşık 30 dakika sonra bir başlıyor. Eve gidip duş alana kadar çok kötü oluyorum. Aşırı kaşınıyor. Kilolu biri değilim. Mayo değiştirmeyi henüz denemedim ama baksırla giysem de aynı sıkıntı var kökten çözen var mı bu sıkıntıyı? Çünkü gerçekten deliriyorum arkadaşlar.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.