İnceleme Dentures and Demons

Makaleler
1
Daha fazla  
Dentures and Demons ve Dentures and Demons 2 oyunları birbirinin devamı niteliğinde. İkinci oyun, ilk oyunun devamı olarak tasarlanmış. Neden bu oyunları öneriyorum? Çünkü gerçekten mükemmeller ve mobil platformda 10/9 bir kalite sunuyorlar.

Oyun, 5 küçük arkadaşın (yanlış hatırlamıyorsam) perili bir köşke girmesiyle başlıyor ve birçok olay gelişiyor. Bu olaylar sırasında bulmacaları çözmeniz gerekiyor. Bulmacalar ortalamanın biraz üstü zorlukta ve bazıları için interneti kapatmanız ya da telefonu sallamanız gerekebiliyor.

Oyun piksel grafiklere sahip, 2D ve sağ/sol yönlendirme ile butonlar üzerinden etkileşim sağlıyorsunuz. App Store'da yaklaşık 99 TL civarında (son baktığımda öyleydi), Play Store'da ise ücretsiz. App Store fiyatını fazla bulsam da, Play Store'de kesinlikle indirip denemenizi öneririm.

Günde 2 saat oynasanız, iki oyunu yaklaşık 2 haftada bitirirsiniz (örneğin ben TLOU 1'i 16 saatte bitirmiştim). Oyun, güzel müzikleri ve eğlenceli bulmacalarıyla sizi içine çekecek. Arada reklam çıkabiliyor, bu biraz rahatsız edici olabilir ama oynamaya kesinlikle değer.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı