Denuvo'ya Bir Darbe Daha, Doom Kırıldı

Makaleler
3
Yer
Space
Daha fazla  
Profil Kapağı
1526129312
Denuvo DRM'li Doom 07.09.2016 tarihinde ünlü CPY yani Conspir4cy tarfından kırıldı.

Helal olsun. Denuvoymuş DRM'ymiş alayınız gelse yetmez diyorlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlilikle yanılıyorsunuz ve yanlışsınız. Alın DOOM kinguin de 86 TL. Bumu pahalı ? Zaten bu oyunu kaldıracak PC sahipleri bu oyunu çok rahat alabilirler. Oyun satan sadece Steam değil. G2A, Kinguin, Voidu gibi sitelere bakmanızı tavsiye ediyorum. Her kim torrent indirip yapımcının emeğini çalıyorsa en büyük bedduam inşallah o torrenti yüklerken öyle bir virüs bulaşsın ki format atsa bile düzelmesin inşallah! WELCOME TO THE PITS OF HELL! Now Available - Save 45%

Son düzenleyen: Moderatör:

Ne olduğu belli olmayan yerlerden almam. Ben Steam'den alırım, Steam'da ki fiyata bakarım. O yerler nasıl daha ucuza satıyor? Para verdiniz diye emek hırsızlığı yapmamış olmuyorsunuz. Yapımcı bile diyor... "Torrent my game instead of supporting shady resellers, I'll even give you the link."

Ben DRM'ye karşıyım. Witcher 3'de DRM yoktu. Ne oldu? Bir sürü ödül aldı, GOTY oldu. Peynir ekmek gibi de sattı. Satan satıyor yani... Firmalar para hırsları yüzünden güzel oyun yapmayı ikinci plana aldı. Doom onlardan biri değil ama Denuvo var sonuçta. Ayrıca oyunu almadan önce denemek için torrent hala şart. Demo filan kesmiyor. Yeterli değil! Hadi bunu geçtim sistemi gereksiz kastırmasına ne gerek var? Umarım Denuvo'da en kısa sürede çöp olur.

Ben burada korsanı filan savunmuyorum yanlış anlaşılma olmasın. Siz orjinal aldınız, korsan kullanana laf edemezsiniz, onun bileceği iş. Korsan kullanda size laf edemez. Denuvo'ya para filan vermem ben orası ayrı...

Buradan da beddua etmeniz hiç hoş değil...

Şunu da eklemek isterim CPY her ay iki Denuvo'lu oyun kırıyor. Bence hepsini kırdı, yavaş yavaş yayınlıyor. Bu ay bir tane daha geleceğini düşünüyorum. Asıl soru sıradakinin ne olacağı...

Son düzenleme:
Korsan oyun oynamak emek hırsızlığıdır. Ayrıca diğer ücretini veren oyuncuların hakkına gasp etmedir. Korsan oynayan şahıs oyuncu değildir. Oyun camiasına ihanet eden kişiden oyuncu falan olmaz. Bu oyunları insanlar emek harcayarak yapıyor. Evlerine ekmek götürüyorlar. Onların emeğinin karşılığını böyle mi veriyorsunuz? Korsan oyun oynayarak.

Denuvo sizin eseriniz ki zaten. Korsan kullanılmasaydı bu kadar fazla zaten denuvo diye bir şey de olmazdı. Korsan kullanım olduğu sürece bu güvenlik sistemleri yapımcıların en doğal hakkı. O kadar masraf yapılarak yapılan oyunun karşılığını almak istiyor. Zaten bu en en en doğal hakkı.

Adam akıllı fiyatlardan satsalar neyse. Ama sen gidip alım gücü düşük bir ülkede oyunu 200 lira yaparsan ben o oyunu orjinal alamam. İnsanlar çeyrek altın fiyatına oyun almak zorundamı? Oyun mu alıyoruz düğünde altın mı takıyoruz belli değil.
Kimse bana indirim falan demesin. Ben indirim beklemek zorundayım?
Rage arkadaşında dediği gibi, The Witcher 3'de koruma sistemi yoktu. Ama bakın oyun ne kadar çok sattı? Sen oyunları böyle uygun fiyattan satarsan insanlar elbet alır oyunları.

Ne olduğu belli olmayan yerlerden almam. Ben Steam'den alırım, Steam'da ki fiyata bakarım. O yerler nasıl daha ucuza satıyor?
Çok haklısın kardeşim, örneği burada.
Ubisoft Bazı Oyunları Uplay Hesaplarından Silmeye Başladı: G2A'dan Alınan Keylere Dikkat
G2A'dan Aldığım Watch Dogs Uplay'den Silindi
Hatta duyduğuma göre birisi orijinal Rise of the Tomb Raider oyununa denemek amacıyla CPY crack yapmış ve crackli oyunun FPS değerleri orijinal oyuna göre tam 10 FPS daha fazla almış! Yani crackli oyunda Denuvo devre dışı kaldığı için crackli oyun orijinaline göre daha performanslı çalışıyor. Denuvo sisteme çok yük bindiriyor!

Son düzenleme:
Bindirdiği doğru ama bu korsan kullanan kitlenin çok fazla olmasından dolayı Denuvo diye sisteme yük bildiren bir güvenlik sistemi var. Bu kadar fazla korsan kullanım olmasa denyo da olmazdı. Bazı arkadaşlar hem korsan kullanıyor hem de denuvo dan şikayetçi. Ben de buna anlam veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…