Deodorant Kullanımı

• Konuyu başlatan acv
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 2.923
Makaleler
1
Yer
Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu
15 yaşıma gireceğim. Koltuk altı bölgesinde aşırı terleme var ve ailem deodorant kullanmama izin vermiyor bir türlü. Hele ki gri okul formasında her gün 20 santim iki tane daireyle gezmek cidden psikolojimi bozdu. Kesinlikle gizlice alıp kullanacak durumdayım ama ne yapsam bilemedim. Son çare olarak buraya soruyorum. Alüminyum tuzları evet ter yollarını daraltıyor ama kesinlikle buna değecek durumdayım. Hepsiburada dan sipariş vermeyi düşünüyorum ama kargo geldiğinde onlara ne diyeceğim?

15 yaşıma gireceğim. Koltuk altı bölgesinde aşırı terleme var ve ailem deodorant kullanmama izin vermiyor bir türlü. Hele ki gri okul formasında her gün 20 santim iki tane daireyle gezmek cidden psikolojimi bozdu. Kesinlikle gizlice alıp kullanacak durumdayım ama ne yapsam bilemedim. Son çare olarak buraya soruyorum. Alüminyum tuzları evet ter yollarını daraltıyor ama kesinlikle buna değecek durumdayım. Hepsiburada dan sipariş vermeyi düşünüyorum ama kargo geldiğinde onlara ne diyeceğim?
Okuldan gelirken marketten al, çantana at...

Neden deodorant kullanmana izin vermiyorlar o kısmı anlayamadım.

Alüminyum tuzları cilde zararlıymış, beze yapıyormuş, kimyasallar birikip meme kanserine yol açıyormuş. Bunlar doğru ama o kadar kolay söylüyor ki insanın artık sinirlenesin geliyor. Üstüne normal insanlar terler diyor. Ben nadiren görüyorum ki onlar benim 3 de 1 im kadar bile değil.

Deodorantlar roll-on'lar kadar etkili olmuyor bence. Üstünde "antiperspirant" yazan bir deodorant alın alacaksanız ya da benim önerdiğim gibi üzerinde "antiperspirant" yani ter önleyici yazan bir roll-on alın. Rexona kullanıyorum, memnunum. Küçükleri var, BİM'den denemek için 3-4 liraya alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı