Deodorant Kullanımı

• Konuyu başlatan acv
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 2.804
Profilinizde 1 ocak 1971 yazıyor ama siz 15 yaşındayım diyorsunuz:eek: Ayrıca erkekler meme kanseri olmuyor diye biliyorum. Kendi ter kokum, hem beni hemde diğer insanları rahatsız etmesin diye aralıksız 12 senedir kullanıyorum. Özellikle büyük şehirlerde sosyal hayat içinde deodorant kullanımının yaygınlaşmasından yanayım.

Profilinizde 1 ocak 1971 yazıyor ama siz 15 yaşındayım diyorsunuz:eek: Ayrıca erkekler meme kanseri olmuyor diye biliyorum. Kendi ter kokum, hem beni hemde diğer insanları rahatsız etmesin diye aralıksız 12 senedir kullanıyorum. Özellikle büyük şehirlerde sosyal hayat içinde deodorant kullanımının yaygınlaşmasından yanayım.

Doğum günü konusu 18 yaş sınırından dolayı. Ayrıca benim terim zaten kokmuyor. Ben sadece şırıl şırıl akan terden kurtulmak istiyorum. İnsan otururken kışın terleyebilir mi?

Aynı sorunu ben de yaşıyordum. "Rexona Invisible Black + White Antiperspirant Stick" bir nebze olsun çözüm oldu. Deneyebilirsin. Deodorant olmadığı için aileni de ikna etmeye çalışabilirsin.
41LLLIasgZL.jpg

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı