kakarakukurukikiri
Hectopat
Old Spice kullanıyorum fakat kıyafetlerde leke yapmaya başladı. Hangi marka deodorant önerirsiniz? Fiyat fark etmez.
Hocam Old Spice iyidir aslinda hangisini kullaniyorsunuz?Old Spice kullanıyorum fakat kıyafetlerde leke yapmaya başladı. Hangi marka deodorant önerirsiniz? Fiyat fark etmez.
Evet hocam bunu da kullandım fakat bir süre sonra koku özelliğini kaybettiği için üstte attığım ikisine geçtim. Ne hikmetse beyaz kıyafetler sararmaya başladı.Eki Görüntüle 2341289 Hocam ben bu şekilde olanlarin hepsini kullandim ve öyle bir problem yasamadim bunlari denediniz mi?
Valla bende çözemedim hiç bir kıyafetimde leke vs. yoktu birden olmaya başladılar.Daha önceden Nivea Roll-on kullanıp aynı dediğiniz gibi kıyafetime leke yapmaya başlamıştı daha sonrasında yıllardır Old Spice Night Panther kullanmaya başladım, hala da kullanıyorum. Şu ana kadar hiç leke veya yapışma sorunum olmadı. Acaba çok mu sürüyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.