Deodorant önerisi

• Konuyu başlatan Warn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 1.073

Warn

Centipat
Makaleler
1
Yer
Beyoğlu/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci, Yazılımcı, Futbolcu, Bodyci
Merhaba değerli Technopat üyeleri,
Kullandığım Axe - ice chill deodorantı bitti ve yeni deodorant alacağım. Uygun fiyatlı ama kaliteli önerilerinizi belirtirseniz sevinirim. Aslında aklımda Slazenger active sports Gold var ama emin olamadım, kokusundan değil kokusunu gayet beğeniyorum. Sadece yaygın bir deodorant diye biliyorum, biraz daha eşsiz bir şey arıyorum.

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Old Spice Bearglove stick deodorant, bahar ve yaz mevsimine uygun bir kokusu var. Kokusu da gayet kalıcı, terledikçe kokunun yoğunluğu artıyor.

Merhaba değerli Technopat üyeleri,
Kullandığım Axe - ice chill deodorantı bitti ve yeni deodorant alacağım. Uygun fiyatlı ama kaliteli önerilerinizi belirtirseniz sevinirim. Aslında aklımda Slazenger active sports Gold var ama emin olamadım, kokusundan değil kokusunu gayet beğeniyorum. Sadece yaygın bir deodorant diye biliyorum, biraz daha eşsiz bir şey arıyorum.

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Soel Flame

Old Spice Bearglove stick deodorant, bahar ve yaz mevsimine uygun bir kokusu var. Kokusu da gayet kalıcı, terledikçe kokunun yoğunluğu artıyor.
Baharat kokusu çok yoğun mu? Bir de kokusunu açıklayabilirmisin, sana ne hissettiriyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı