Depo'da çalışılır mı?

KayraSpectre

Centipat
Daha fazla  
Ofis mobilya deposunda depo elemanı olarak çalışmayı düşünüyorum, görüşmeye gittim form doldurdum ama daha karar vermedim benden kararımı bekliyorlar. İşi de anlattılar deponun sorumluluğu, düzeninden ben sorumlu olacakmışım ve sevkiyat için araba gelmeden önce gidecek malları paletlere koyarak hazırlayacakmışım. Ürünlerin çoğunluğu masa ama demonte şeklinde ve ağır olduğunu söylediler. Çalışma saatleri 8.30-19.00 hafta sonu tatil sizce çalışılır mı?

Son düzenleme:
Haftada iki gün tatil olması iyi ama belli ki 2-3 personele yaptıracakları işi sana kitleyecekler. Deponun düzeni, temizliği, gelen malların yetleştirilmesi, sayım yapılması, bilgisayar programı kullanma, sevkiyat... Belki bir ay deneyebilirsin ama pek iç açıcı görünmüyor.

Forklift veya elektrikli jet ehliyetin var varsayıyorum. Yoksa transpalet ile o yükü çekmek zor. 38-40 bin vermiyorlarsa çalışılmaz saati falan çok saçma.

Forklift veya elektrikli jet ehliyetin var varsayıyorum. Yoksa transpalet ile o yükü çekmek zor. 38-40 bin vermiyorlarsa çalışılmaz saati falan çok saçma.
saati iyi bence. Çoğu iş aynı saatlerde haftada 6 gün çalıştırıyor.

Saati iyi bence. Çoğu iş aynı saatlerde haftada 6 gün çalıştırıyor.

Aynen hocam saatleri konusunda benim için pek bir sıkıntısı yok ama iş nasıl olur onu bilemiyorum bir de ürünleri taşıyacağım diye bir yerlerimi sakatlarım diye de korkuyorum

Bu arada depo çok büyük bir depo değil. Depo bina gibi bir yerin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…