Depo'da çalışılır mı?

Yoğun değilse ve çok mal taşınmayacaksa olabilir ama bugün depo değil, mutfakta çalışırken bile gelen pirinç paketlerinin kolisini taşırken bel ağrısından geberebiliyorsun. Sen bir de çok çok ağır malzemeler yaşıyacaksan sorun olabilir. Dediğim gibi bir ay gidebilirsin. Sonuca göre devam ya da tamam.
Yanlış hatırlamıyorsam hafta da bir sevkiyat mı ne oluyor demişlerdi galiba, depoyu gezerken gördüğüm kadarıyla çoğunluğu masa boyutunda ve biraz büyük ürünlerdi ama hepsi paketli olduğu için tam olarak içinde ne var bilmiyorum. Depoda öyle büyük bir depoda değil gene geniş ama öyle baya büyük bir depo değil, malzemelerin öyle çok ağır olduğunu sanmıyorum ağırdır ama öyle çok çok ağır gibi durmuyorlardı.

Son düzenleme:
Yanlış hatırlamıyorsam hafta da bir sevkiyat mı ne oluyor demişlerdi galiba, depoyu gezerken gördüğüm kadarıyla çoğunluğu masa boyutunda ve biraz büyük ürünlerdi ama hepsi paketli olduğu için tam olarak içinde ne var bilmiyorum. Depoda öyle büyük bir depoda değil gene geniş ama öyle baya büyük bir depo değil, malzemelerin öyle çok ağır olduğunu sanmıyorum ağırdır ama öyle çok çok ağır gibi durmuyorlardı.
Dostum anlattıklarına göre iş çok zor gibi durmuyor, ülke şartlarında haftada iki gün tatil de nimet. Dediğim gibi bir ay çalışmayı dene

Technopat Haberler

Geri
Yukarı