System, trustedınstaller vb. olabilir mi acaba? Yine de 10GB alması saçma gibi. Basıp SS atabilir misiniz?
Kullanıcı hesapları ile ilgili olduğu altında yazıyor.
Yerel hesap veya ikinci bir Online hesap oluşturmuş iseniz onlara ait dosyalar olabileceği gibi admin hesabına ilişkin dosyalar da olabilir.
C diskinin içinde kullanıcılar klasörüne girerek basit bir ön kontrol yapabilirsiniz. Ortak klasörüne ve alt klasörlerine de bakın. (orada olmasa bile başka yerlerde veri olabilir.)
Nasıl çözdünüz? Şahsen bende merak ettim ve başkalarına da lazım olabilir.Sağ olun cozdum.
Oncelıkle yenı bır yerel hesap açtım ordakı yerel hesaba kullanıcılar klasöründeki butun herseyı attım yenı yerel hesaba sonra oluşturduğum hesaba yöneticilik verdim ve eski hesabımı kaldırdım ve cozulduNasıl çözdünüz? Şahsen bende merak ettim ve başkalarına da lazım olabilir.
Geri bildirim için teşekkürler.Oncelıkle yenı bır yerel hesap açtım ordakı yerel hesaba kullanıcılar klasöründeki butun herseyı attım yenı yerel hesaba sonra oluşturduğum hesaba yöneticilik verdim ve eski hesabımı kaldırdım ve cozuldu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.