Depolamada yer açmak

iHasTaBK

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarda 155 GB yüklü uygulama gözüküyor ama oyunları vs çıkarttığında yüksek boyutlu bir şey kalmıyor ve buna rağmen 100 GB'lık fire var bunu hangi dosyaların kapladığını nasıl öğrenebilirim?

Bilgisayarda 155 GB yüklü uygulama gözüküyor ama oyunları vs çıkarttığında yüksek boyutlu bir şey kalmıyor ve buna rağmen 100 GB'lık fire var bunu hangi dosyaların kapladığını nasıl öğrenebilirim?

Geçici dosyalar ve ön yükleme dosyaları olabilir. Bunun yanında Update sonrası eski sürümleri temizlemiyorsanız onlar da yer kaplar.

Disk temizleme aracı kullandın mı?

Şuan WizTree denilen bir uygulama ile kontrol ediyorum
pagefile.sys ve hiberfil.sys neyin nesidir bilen varmı

Pagefile.sys ve hiberfil.sys Dosyaları Nedir?​

Pagefile.sys:

• Sanal bellek dosyası olarak da bilinir.
  • RAM'in yetersiz kaldığı durumlarda diskte yer açarak sanal RAM gibi kullanılır.
  • Böylece, bilgisayarınızın daha fazla program çalıştırmasına ve daha büyük dosyaları işlemesine olanak tanır.
  • Boyutu, bilgisayarınızdaki RAM miktarına ve sistem ayarlarına bağlı olarak değişir.
Hiberfil.sys:

• Hazırda bekletme modu dosyası olarak da bilinir.
  • Bilgisayarınızın RAM'deki tüm içeriğini diske kaydederek hazırda bekletme moduna girmesine olanak tanır.
  • Böylece, bilgisayarınızı açtığınızda anında açılır ve çalışmaya devam eder.
Ben bunu buldum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı