Rehber Deprem çantasında neler olmalı?

Güzel ürünmüş ama ürünü bulamadım. Link de vermemişler sadece video çekmişler. Bu nasıl bir içerik anlamadım. Sadece etkileşim amaçlamışlar. Buna benzer, kolay alınabilecek yerden bir link bulsak mı?

Ben ne olur ne olmaz diye montumu çanta gibi yaptım. Hemen yatağımın yanında zaten. Ceplerine matara, çakmak, powerbank ve abur cubur koydum. Sanırım yeterli olur. Montum zaten pamuklu gibi. Ezilmelere karşı koruyacağını düşünüyorum.

Gayet güzel ürünmüş. Powerbank'i telefonumu bozmazsa düşünebilirim.

Teşekkürler. Bence de pahalıymış. Ama işlevsel cidden. Düşünenler olabilir. Keşke konunun ilk mesajını editleme imkanım olsaydı, böyle öneriler geldikçe alt kısma eklerdim sürekli.

Teşekkürler. Bence de pahalıymış. Ama işlevsel cidden. Düşünenler olabilir. Keşke konunun ilk mesajını editleme imkanım olsaydı, böyle öneriler geldikçe alt kısma eklerdim sürekli.
Hocam raporlayın konunuzu moderatörler değiştirir.

Anahtarlık olanı daha işlevsel olabilir, her yerde taşımak açısından.

Bu arada feneri, düdüğü ve çakıyı anahtarlığa takmak daha faydalı olabilir. @The Virtuoso

Listede powerbank yok ne olur ne olmaz koyun 1 tane 20bin MAh'lık.

Aileme ve iş yerime aldım aldım çok basit, kullanışlı ve etkili bir cihaz malum istanbuldayız link olarak kendi mağazalarından almanızı öneririm çünkü trendyol da ki fiyatı biraz daha yüksek
linki bırakıyorum; www.sesoses.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…