just chillin
Hectopat
- Makaleler
- 2
Rehbere şu cihaz da eklenebilir @The Virtuoso
Ama link yok videoda. Bulamadım...Gayet güzel ürünmüş. Powerbank'i telefonumu bozmazsa düşünebilirim.
Ama link yok videoda. Bulamadım...
www.sesoses.com
Teşekkürler. Bence de pahalıymış. Ama işlevsel cidden. Düşünenler olabilir. Keşke konunun ilk mesajını editleme imkanım olsaydı, böyle öneriler geldikçe alt kısma eklerdim sürekli.Buldum. Çok pahalıymış ama.Deprem Cihazı | Sevdiklerin ve Senin İçin | Ses O Ses
Sos Power+ Deprem cihazı ile Endişelerini Ortadan Kaldır. Sevdiklerin ve Senin İçin. Deprem de Hayat Kurtarır. Ayrıca o bir power bank ! Ses o Ses | Hayat Kurtaran Seswww.sesoses.com
Hocam raporlayın konunuzu moderatörler değiştirir.Teşekkürler. Bence de pahalıymış. Ama işlevsel cidden. Düşünenler olabilir. Keşke konunun ilk mesajını editleme imkanım olsaydı, böyle öneriler geldikçe alt kısma eklerdim sürekli.
Anahtarlık olanı daha işlevsel olabilir, her yerde taşımak açısından.Buldum. Çok pahalıymış ama.Deprem Cihazı | Sevdiklerin ve Senin İçin | Ses O Ses
Sos Power+ Deprem cihazı ile Endişelerini Ortadan Kaldır. Sevdiklerin ve Senin İçin. Deprem de Hayat Kurtarır. Ayrıca o bir power bank ! Ses o Ses | Hayat Kurtaran Seswww.sesoses.com
Merhaba arkadaşlar,
Çalıştığım kurumda aldığım afet eğitiminden sunum sırasında çektiğim bir fotoğrafı sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu işe yeterli önemi göstermeliyiz. İhmal etmeyin. Herkes ev içinde yaşam üçgeni oluşturabileceği alanları belirleyip o alana bir adet deprem çantası koysun. Görüyorsunuz, saniyeler içinde yerle bir oluyoruz…
(Deprem çantası çantayı kapıp dışarı kaçmak için değildir. Enkaz katında hayatta kalma süreni uzatmak ve yardım çağırmayı kolaylaştırmak içindir.)
Eki Görüntüle 1659044
Görsele göre çantada bulunması gerekenler;
- Çocuk aktivite malzemeleri (çocuk varsa)
- Hijyen malzemeleri.
- Fener, pil, radyo.
- Su ve yiyecek (son kullanma tarihlerine dikkat, ara ara güncelleyin)
- Yedek anahtar.
- Sağlık kayıtları ve ilaçlar.
- Giysi ve battaniye.
- Çok amaçlı çakı.
- Bozuk para.
- Gözlük ve lensler.
- Önemli evrak kopyaları.
- İlk yardım çantası.
- Düdük.
- Koruyucu malzemeler.
Yapın bir liste, tik ata ata ilerleyin. Hepsi 1 saat içinde toplanabilecek malzemeler.
Evinizde yaşam üçgeni noktalarını belirlemeyi ne olur unutmayın. Şarjlarınızı düşük tutmayın.
AFAD mobil uygulamasını mutlaka telefonunuzda tutun. Şarjınız bitse bile konumuzu kaydediyor.
Eki Görüntüle 1659053
Akıllı saatleriniz varsa sesli asistan özelliği açık olsun.
Aileme ve iş yerime aldım aldım çok basit, kullanışlı ve etkili bir cihaz malum istanbuldayız link olarak kendi mağazalarından almanızı öneririm çünkü trendyol da ki fiyatı biraz daha yüksekGüzel ürünmüş ama ürünü bulamadım. Link de vermemişler sadece video çekmişler. Bu nasıl bir içerik anlamadım. Sadece etkileşim amaçlamışlar. Buna benzer, kolay alınabilecek yerden bir link bulsak mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.