- Makaleler
- 12
İkisi ayrı şeyler. AB ile arası siyasi açıdan iyi olan bir devlet dini açıdan problem yaşarsa alınır mı?Siyaset dini de kapsamıyor mu?
İkisi ayrı şeyler. AB ile arası siyasi açıdan iyi olan bir devlet dini açıdan problem yaşarsa alınır mı?Siyaset dini de kapsamıyor mu?
Burada dini siyasete alet ettikleri için biz Türkolar açısından ayrım git gide daralıyor.Siyaset dini de kapsamıyor mu?
Depremde ülke 3M batıya kaydı ya hani. Art arda 11'lik depremler olduğunu düşünün Allah korusun da tabii, böylece ülke kayıp duracak. Bizde Avrupa kıtasının topraklarına girmiş olacağız ve Avrupa'da olmadığımız için bizi Ab'ye almayan Avrupa ülkeleri almak zorunda kalacak.
Millet neden bu kadar ciddi aldı anlamadım, bence gayet mizahi açıdan mantıklı."Mizah ve Eğlence" kategorisinde açılmış bir konuyu bu kadar ciddiye almamalıydınız, sorgulamadan gülüp geçin.
MIzah yapmıştım oysaki, yoksa konu zaten asılsız.Aşağıya konu ile alakalı bilgi ekledim göz gezdirin belki lazım olur.
6 Şubat depremlerinden sonra Türkiye'nin üç metre kaydığı iddiası yanlış.
Eki Görüntüle 1712670
Avrupa'da bile AB üyesi olmayan ülkeler var.
Tamam. Haritayı tekrar incelemelisin.
Bu plan tutmuyor. Bu tektonik hareketlerin sonunda biz Avrupa'ya birleşmiyoruz, gidip Afrika'daki Libya ile birleşiyoruz hareket yönlerine baktığımız zaman. Her durumda kaybeden olmak diye buna deniyor.Depremde ülke 3m batıya kaydı ya hani. Art arda 11'lik depremler olduğunu düşünün Allah korusun da tabi, böylece ülke kayıp duracak. Bizde Avrupa kıtasının topraklarına girmiş olacağız ve Avrupa'da olmadığımız için bizi AB'ye almayan Avrupa ülkeleri almak zorunda kalacak.
Ülkeyi kara bağlantılarından söküp uçakla çıkaralım yukarı sonra avrupaya atarız ne dersiniz?Bu plan tutmuyor. Bu tektonik hareketlerin sonunda biz Avrupa'ya birleşmiyoruz, gidip Afrika'daki Libya ile birleşiyoruz hareket yönlerine baktığımız zaman. Her durumda kaybeden olmak diye buna deniyor.
En iyisi ülkeyi doğu sınırlarından kazalım, 85 milyon kişiyiz sonuçta herkesin eline birer kürek verirsek ülkeyi birkaç yılda Allah'ın izniyle okyanusa çıkarırız evelallah.Cebelitarık'tan geçerken biraz sıkıntı yaşayacağız ama çözülür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.