P pusat57 Ziyaretçi 24 Mayıs 2014 #81 Farti dedi: Gökçeada'da bazı binaların çatıları falan yıkılmış. Kiremitleri falan dökülmüş, öyle deniyor. Genişletmek için tıkla... O da bir şey mi? Benim monitörüm sallandı diyorum.
Farti dedi: Gökçeada'da bazı binaların çatıları falan yıkılmış. Kiremitleri falan dökülmüş, öyle deniyor. Genişletmek için tıkla... O da bir şey mi? Benim monitörüm sallandı diyorum.
TiveR Hectopat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2014 #82 Okul yıkılmadı mı? Hiç mi? Peki.
ucanspagetticanavari Megapat Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2014 #83 Bizim burada kimsenin umrunda, değil benim de
P pusat57 Ziyaretçi 24 Mayıs 2014 #84 ucanspagetticanavari dedi: Bizim burda kimsenin umrunda değil benimde Genişletmek için tıkla... İyi bir sallanırsa o zaman görürsünüz.
ucanspagetticanavari dedi: Bizim burda kimsenin umrunda değil benimde Genişletmek için tıkla... İyi bir sallanırsa o zaman görürsünüz.
Hakan Gündoğan Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 808 Makaleler 2 24 Mayıs 2014 #85 Bu da ODTÜ'nün haberi: Marmara ve Doğu Anadolu'da "Deprem" Riski - Haberler.com
O Onay Kalkan Ziyaretçi 24 Mayıs 2014 #86 Ben Acıbadem'de hissetmedim. Deprem oluyor dediler, sonra fark ettim. Ayrıca yaptıkları o reklamları da operatör firmalarının kafalarına fırlatmak lazım.
Ben Acıbadem'de hissetmedim. Deprem oluyor dediler, sonra fark ettim. Ayrıca yaptıkları o reklamları da operatör firmalarının kafalarına fırlatmak lazım.
wpbilimi Hectopat Katılım 29 Nisan 2014 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2014 #87 Bugün çoğu yerlerde deprem olmuş. Bakın: Son Depremler
agile. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.762 Yer Bayrampasa/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2014 #88 wpbilimi dedi: Bugün çoğu yerlerde deprem olmuş. Bakın: Son Depremler Genişletmek için tıkla... Onlar küçük çaplı, sorun teşkil etmez. Dünyada öyle depremler sık sık olur zaten.
wpbilimi dedi: Bugün çoğu yerlerde deprem olmuş. Bakın: Son Depremler Genişletmek için tıkla... Onlar küçük çaplı, sorun teşkil etmez. Dünyada öyle depremler sık sık olur zaten.
B bugralp34 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2014 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2014 #89 İstanbul/Kartal'dayım. Zerre bir şey hissetmedim.
P pusat57 Ziyaretçi 24 Mayıs 2014 #90 bugralp34 dedi: İstanbul/Kartal'dayım. Zerre bir şey hissetmedim. Genişletmek için tıkla... Ben İstanbul Gazi Osman Paşa'dayım ve ben de kardeşimin dediği üzerine fark ettim. Bir baktım TV, PC, dolap falan baya baya sallanıyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2014
bugralp34 dedi: İstanbul/Kartal'dayım. Zerre bir şey hissetmedim. Genişletmek için tıkla... Ben İstanbul Gazi Osman Paşa'dayım ve ben de kardeşimin dediği üzerine fark ettim. Bir baktım TV, PC, dolap falan baya baya sallanıyordu.