Deprem Oldu!

• Konuyu başlatan pusat57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 151
  • Görüntüleme 18.604
Ben Kocaeli/Gebze'deydim. Elektrikler kesilmişti. Ödevimi yapıyordum. Birden her yer titremeye (Sallantı değil titremeye benziyordu daha çok.) başladı. Önce ben sersemlediğimi sandım. Sonra böyle bir 20-25 saniye sallanınca hafifçe anladım ki deprem oldu. Sonra ise oralı bile olmadım, çünkü çok hafifti. Ben ödevimi yapmaya devam ettim. Sonra anladım ki depremi evde sadece babam ve ben hissetmişiz.

Bir süre sonra da annem telefonla konuşma ihtiyacı hissetti. Sonra bana "Kızım, bu aramıyor. Yardım eder misin?" dedi. Evdeki teknik sorumlu benim :D Ben de kurcalamaya başladım. Çalma sesi gelmiyordu. İki farklı numarayı aramaya çalıştım, ama başaramadım. Avea kullanıyorum. Sonra da Avea kullanan (Biraz reklam gibi oldu ama Avea'nın bütün şeyi çökmüş galiba) babamın telefonundan aramaya çalıştık. Ancak nafile. Bütün Avealıların hem arama yapması hem de gelen aramalara cevap vermesi olanaksızdı.

Kısacası, ben yaşamadım o depremi (Çünkü 2001'liyim) ama 17 Ağustos'tan beri hiçbirimizin ders almadığı ortaya çıkmış oldu. Özellikle operatörler :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı