Deprem uygulaması önerisi

Deprem ağı şuan bildiğim çoğu uygulamaya göre daha hızlı uyarı veren bir uygulama. Pro versiyonu bazılarının dediğine göre daha erken uyarı veriyormuş. Nasıl verecek diyenler için benim 1-2 mantıklı düşüncem var ama polemiğe girmemek için uzatmayacağım. Pro paketini inceleyin detaylarını yanlışta söylüyor olabilirim.

Onun haricinde Google'ın kendi deprem uyarı sistemi daha erken uyarı veriyor. Bende bu depremde daha erken verdi.

Deprem ağını premium aldım ama bazen sapıtıyor.
Normalde yazmayacaktım deneyimlemediğim için en azından yazdın diye yazayım. Pro versiyonunda alakasız sismik dalgalarıda uyarı sistemine işleyerek olmamasına rağmen bazen deprem uyarısı verebiliyor. Her ne kadar versede eğerki bu deprem dalgası gerçek ise normaline göre daha erken uyarı verebiliyor.

Normalde yazmayacaktım deneyimlemediğim için en azından yazdın diye yazayım. Pro versiyonunda alakasız sismik dalgaları da uyarı sistemine işleyerek olmamasına rağmen bazen deprem uyarısı verebiliyor. Her ne kadar versede eğer ki bu deprem dalgası gerçek ise normaline göre daha erken uyarı verebiliyor.

Ayarlardan kullanıcı bildirimini kapattim ve deprem şiddetini 4.5 ve üzeri yaptım. Küçük depremleri uyarı olarak vermiyor. Bazen sapittigi oluyor işte.

Deprem ağı en iyisidir cüzi bir miktar ile gerçekten hayat kurtarabilir. 10 Ağustos depreminde grupça takılırken 45 saniye önceden bildirim attı hatta o anları sosyal medyaya yükledim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı