DEPREM yazıp 2868’e yollayın

Kızılay vb. kurumların böyle afetlerde yardım kampanyası adı altında para toplamasını doğru bulmuyorum, zaten kuruluş amacı böyle durumlarda yardım etmesidir. Merak etmeyin fazla fazla yardımlar geliyor, gelecektir. AFAD, Kızılay, Belediyeler vb kamu kuruluşlarının çok sayıda yardım malzemesi gönderdiği bilgisini edindim. Tekrar geçmiş olsun, umarım bir an önce yaralar sarılır.
 
Haklısınız. Halkın yardım beklediği kızılay, halktan yardım bekliyor. Kızılay yerinde durmuyor bölgede aktifler fakat imkanların, yardımın artması için böyle bir kampanya başlatılmış. İmkan varsa bir tutam tuz atmak oradaki insanların yararına olacaktır.
 
Kızılaya bir kuruş vermem, başındaki yöneticilerin para akladıklarına dair bilgiler mevcut. Sorun şu ki 70 milyar TL evet yanlış duymadınız 70 milyar TL deprem vergilerimiz nerede? Bu olayın siyasetle alakası yok diyen tek hücreliler eğer o vergilerlerle japonyadaki gibi deprem, tsunami gibi doğal afetlerde arabalarda ve telefonlarda uyarı veren uyarı sistemi yapılabilirdi. Ben bunları yazarken emek veriyorum ki bunlar unutulmasın diye ama nafile kardeşim.
Edit: Yalancı olmamak için link bırakayım.https://m.haberturk.com/icisleri-bakanligi-ndan-thk-ve-kizilay-yoneticileri-hakkinda-suc-duyurusu-2516732.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kızılay devletin değil diye biliyorum. Devletin olsa para gelirdi sürekli devletten yardım istemezlerdi vatandaşlardan. Ama devlet sürekli Kızılay'a para vermiyor bence. Deprem zamanında da Kızılay en iyi imkanlarını kullanıyor ve daha da iyisini yapabilmek için bizden yardım istiyorlar.
 
Arkadaşlara katılıyorum bence atladığımız noktalar var. Olduktan sonra vah çekmek yerine önlem alıp güvenliği sağlamak ilgili kişiler boynunun borcudur. Konu sahibi arkadaşım düşüncen güzel teşekkürler.
 
Kızılay'a para vereceğime gider iktidar partisine bağış atarım en azından para dolanmamış olur. Direkt yerine gider.

Kızılay'a bağış veren varsa yapmasın. Paranız yardım yerine başkaların cebine gider. Daha doğru düzgün yerlere bağış atın. Ayrıca bağış atmak da pek mantıklı değil zaten depremlerin vergisi alınıyor. Eğer bugüne kadar o deprem vergilerin parasını ceplerine atmasalardı daha iyi şeyler olurdu.

17 yılda sadece deprem vergisinden toplanan paraya ne oldu ilk önce onu açıklasınlar. Açıklayacak yüzleri varsa tabii. 17 yılda toplam 36.000.000.000$ (36 milyar Dolar) toplanmıştı. Bu paraya ne oldu? Çok basit çünkü yediler. Toplanan bütün paraları birlikte yediler. Afiyet olsun.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…