DEPREM yazıp 2868’e yollayın

furkan23235

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Elazığ’da durumlar çok kötü. Bir Elazığlı olarak lütfen bu konuda imkanınız varsa esirgemeyiniz. Kızılay’ın Elazığ için başlattığı yardım kampanyasıdır. Hasar çok ciddi derecededir.

037FC112-8121-4E27-AB57-CAB1DDB9214D.png

E1B00D1C-357F-44BA-B88D-FBA4740C922B.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızılay vb. kurumların böyle afetlerde yardım kampanyası adı altında para toplamasını doğru bulmuyorum, zaten kuruluş amacı böyle durumlarda yardım etmesidir. Merak etmeyin fazla fazla yardımlar geliyor, gelecektir. AFAD, Kızılay, Belediyeler vb kamu kuruluşlarının çok sayıda yardım malzemesi gönderdiği bilgisini edindim. Tekrar geçmiş olsun, umarım bir an önce yaralar sarılır.

Kızılay vb. kurumların böyle afetlerde yardım kampanyası adı altında para toplamasını doğru bulmuyorum, zaten kuruluş amacı böyle durumlarda yardım etmesidir. Merak etmeyin fazla fazla yardımlar geliyor, gelecektir. AFAD, Kızılay, Belediyeler vb kamu kuruluşlarının çok sayıda yardım malzemesi gönderdiği bilgisini edindim. Tekrar geçmiş olsun, umarım bir an önce yaralar sarılır.
Haklısınız. Halkın yardım beklediği kızılay, halktan yardım bekliyor. Kızılay yerinde durmuyor bölgede aktifler fakat imkanların, yardımın artması için böyle bir kampanya başlatılmış. İmkan varsa bir tutam tuz atmak oradaki insanların yararına olacaktır.

Kızılaya bir kuruş vermem, başındaki yöneticilerin para akladıklarına dair bilgiler mevcut. Sorun şu ki 70 milyar TL evet yanlış duymadınız 70 milyar TL deprem vergilerimiz nerede? Bu olayın siyasetle alakası yok diyen tek hücreliler eğer o vergilerlerle japonyadaki gibi deprem, tsunami gibi doğal afetlerde arabalarda ve telefonlarda uyarı veren uyarı sistemi yapılabilirdi. Ben bunları yazarken emek veriyorum ki bunlar unutulmasın diye ama nafile kardeşim.
Edit: Yalancı olmamak için link bırakayım.https://m.haberturk.com/icisleri-bakanligi-ndan-thk-ve-kizilay-yoneticileri-hakkinda-suc-duyurusu-2516732.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızılay devletin değil diye biliyorum. Devletin olsa para gelirdi sürekli devletten yardım istemezlerdi vatandaşlardan. Ama devlet sürekli Kızılay'a para vermiyor bence. Deprem zamanında da Kızılay en iyi imkanlarını kullanıyor ve daha da iyisini yapabilmek için bizden yardım istiyorlar.

Kızılay'a para vereceğime gider iktidar partisine bağış atarım en azından para dolanmamış olur. Direkt yerine gider.

Kızılay'a bağış veren varsa yapmasın. Paranız yardım yerine başkaların cebine gider. Daha doğru düzgün yerlere bağış atın. Ayrıca bağış atmak da pek mantıklı değil zaten depremlerin vergisi alınıyor. Eğer bugüne kadar o deprem vergilerin parasını ceplerine atmasalardı daha iyi şeyler olurdu.

17 yılda sadece deprem vergisinden toplanan paraya ne oldu ilk önce onu açıklasınlar. Açıklayacak yüzleri varsa tabii. 17 yılda toplam 36.000.000.000$ (36 milyar Dolar) toplanmıştı. Bu paraya ne oldu? Çok basit çünkü yediler. Toplanan bütün paraları birlikte yediler. Afiyet olsun.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı