Deprem

Türkiye'nin deprem bölgesi olan her yerin durumu çok vahim. Özellikle İstanbul çok kötü. Kentsel dönüşüm diye bir şey çıkardılar ama devamı gelmiyor. Senin tek yapman gereken arkadaşın attığı deprem anında yapılmasi gerekenler ve dua. İnşallah sen ileride ülkemizde sağlam binalar hakkında güzel bir şeyler yapabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gizlide olsa telefonu alıp belediye'yi ara yada mesaj at gelip incelesinler. Bu arada bina kaç senelik? Oturduğum bina 9 senelik, geçen istanbul silivri tarafında olan 5.8 depremde işten gelmiştim sabah saatlerinde. Don atlet yatağa girdim 5-6 saat sonra gözlerimi açtım 1 saniye sonra ev sallanmaya başladı binadan çoluk çocuk sesleri, daha sonra binayı yapan kişiyle konuştum radyel temel varmış depremde yıkılmayı önlüyormuş.

Siyasetçi ve politakikaci olmayı planliyorum büyük ihtimalle bir parti kurup cumhurbaşkanlığına aday olurum.

Radye temel iyi bir şey ama tamamen deprem önleyici bir şey değil. Gerçekten tam deprem önlemi istiyorsanız deprem izolatör olan bir binaya taşınmak doğru olur.

Belediyenin telefon numarısını bilmiyorum. Yazabilir misin buraya. Bir de binaya biz 2 sene önce taşındık ama kaç senelik olduğunu maalesef bilmiyorum kirada oturuyoruz.

Belediyenin telefon numarısını bilmiyorum, yazabilir misin buraya? Bir de binaya biz 2 sene önce taşındık ama kaç senelik olduğunu maalesef bilmiyorum.

Yaşadığın ilçenin ismini yazar isen internete bulursun telefon numarasını. Gerçekten çok önemli ve şakaya alınmayacak bir konu bu.

Belediyenin telefon numarısını bilmiyorum yazabilir misin buraya? Bir de binaya biz 2 sene önce taşındık ama kaç senelik olduğunu maalesef bilmiyorum.

Onu internetten bakarak bulabilirsin, Erzudum'da oturuyorsanız Erzurum belediyesi telefon numarası yazarsanız, karşınıza telefon numarası çıkacak.

Fazla takma genelde insanları korkutmak ve inşaat sektörünü tekrardan açmak için yapılıyor böyle uyarılar. (Bence.) Birisi 2012'de dünyanın sonu geliyor diyordu noldu acaba onlara? Tabiiki sağlamlık testi yaptır ama bence 7.5 olmaz İstanbul depremin göbeği biryer kaç senedir o dedikleri deprem olmuyor umarımda olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…