Depremde 50.399 can kaybı oldu

• Konuyu başlatan Melys
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 249
  • Görüntüleme 24.441
Dilerim gün gelip öldüğünde arkandan "üzülmedim" yazanın olur. Biraz şerefin, vicdanın olsun. Yazık senin gibilere.
Bazı kişilerle direkt iletişim kurmak işe yaramaz, kendini yorduğunla kalırsın. Bu forumda takılmaya başlama nedenim kuralları oldu, gördüğüm kadarıyla da moderasyon genellikle iyi iş yapıyor. Raporla geç, icabına moderatörler bakıyor şimdi olduğu gibi.

@333365 Teşekkürler. Öğretmen olmuştu zaten Akif, Hatay'da olmadığını biliyordum da ara yıl tatili için kesin Hatay'dadır diye düşündüm, ailesi de oradaymış zaten.

Bugün sosyal medya Hatay kuşbakışı görüntüsünü izledim şehir yok olmuş maalesef.

Maalesef hocam, Hatay çok kötü durumda. Hatay'dan görüntüler geliyor, içimiz kan ağlıyor.

Gerçek sayı çok daha fazla maalesef.

Cüneyt Özdemir'in yayınında sadece 67 bin nüfuslu İslahiye belediye başkanı kendi ilçesi için 2190'a yakın kaybımız var dedi. Kendi ilçesi için bu sayı sadece...
Videosu var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hatay'daki görüntüler korkunç.

@BERWAR

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu yayının bir bölümünde var, ben de biraz bakayım dakikasına denk gelirsem o kısmı eklerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00