2 296105 Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.130 Çözümler 4 31 Aralık 2023 #11 Jon1Snow dedi: Bu arada 8-10Sn'de terk ediyoruz demişsiniz. 7 ve üzeri bir olası depremde bırakın binayı terk etmeyi yürümek bile zorlaşıyor. Genişletmek için tıkla... Bu zorluğun çoğu şoktan oluyor. Ben yakınlarda olan depremleri yaşasamda fark etmedim ve gayet normal yürüyordum.
Jon1Snow dedi: Bu arada 8-10Sn'de terk ediyoruz demişsiniz. 7 ve üzeri bir olası depremde bırakın binayı terk etmeyi yürümek bile zorlaşıyor. Genişletmek için tıkla... Bu zorluğun çoğu şoktan oluyor. Ben yakınlarda olan depremleri yaşasamda fark etmedim ve gayet normal yürüyordum.
J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #12 296105 dedi: Bu zorluğun çoğu şoktan oluyor. Ben yakınlarda olan depremleri yaşasamda fark etmedim ve gayet normal yürüyordum. Genişletmek için tıkla... Ben şahsen 6 şubatta hiç bir şey yapamadım hareket konusunda bina seni duvara doğru atıyor ayrıyaten şoktasın.
296105 dedi: Bu zorluğun çoğu şoktan oluyor. Ben yakınlarda olan depremleri yaşasamda fark etmedim ve gayet normal yürüyordum. Genişletmek için tıkla... Ben şahsen 6 şubatta hiç bir şey yapamadım hareket konusunda bina seni duvara doğru atıyor ayrıyaten şoktasın.