Depremdeki can kaybı doğru mu?

Anlık olarak doğrudur bence ama bu sayı 20bin olur hatta geçebilir sadece şehir merkrzleri değil çokça köyde yıkıldı.

Ben ne yaralı ne de ölü sayılarının doğruluğuna inanmıyorum. Üstüne üstlük o kadar binadan daha nice insanlar çıkacaktır. Bir de resmiyete geçemeyen ölümler ve sayılar da var.

Daha fazladır eminim ki. Gidilmeyen kontrol edilmeyen ilçeler, iller var. Doğru bir sonuç olduğuna inanmıyorum.

Ben inanmıyorum hocam. Afet bölgesi Hatay'da yaşıyorum. Dün Hatay'dan yemek ve içecek sıkıntıları nedeniyle ayrılmak zorunda kaldık. Ne yardım vardı ne destek. Depremden 35 saat sonra tek tük yardım gelmeye başladı. Yollar yarılmış durumda. Çoğu yollarda kapalı. Hala kırıkhan, belen, iskenderun gibi yerlerde destek gelmeyen mahalleler mevcut. Devlet hastanesi önünde ceset torbaları kaynıyor morglar dolu. Antakya neredeyse dümdüz olmuş durumda kalan binaların sağlamlığı tartışılır. Adıyaman ve Kahramanmaraş'ın halini siz düşünün. Yakınını kaybeden varsa Allah'tan rahmet, enkaz altında tanıdığı olan varsa Allah yardımcınız olsun bol bol sabır diliyorum. Çok zor çok kötü bir durum. Geçmiş olsun herkese.

Çok geçmiş olsun hocam. Dikkat edin kendinize...

En az 30k, yardım gitmeyen yüzlerce yer var.

Hocam zaten 2 gün tamamlanacak -5 derece havada dayanan birisini düşünemiyorum.

Şu lanet deprem kışa denk geliyorya en çok üzüldüğüm nokta. Arama yok yemek yok battaniye yok hiçbir şey yok elektrik yok kurtulanda sokakta ölür.

99 depreminde 20.000'e yakındı kayıp. Muhtemelen bunu geçecektir.

99 depremi gibi millet gece uykuda yakalandı, evler hep dolu, alıştıra alıştıra söylüyorlar. Birkaç ay sonra bir grup şakşakçıya evler, arabalar, maaşlar dağıtılır, tüm bunlar unutulur yada geçmişteki yöneticilere suç atılır, tıpkı maden faciyaları gibi medyamız ve şakşakçılarımız gündemi değiştirir.

Geçtiğimiz sene ülkenin 4 tarafı yandı, sonra malum evler birkaç bin kişiye dağıtıldı ve unutuldu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…