Depremden sonra hiç iyi hissetmiyorum

Yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim hepinize psikiyatri, psikolog harici verdiğiniz bütün tavsiyeleri uygulayacağım insanların sadece benim için bir şeyler yazması zaman ayırması düşünmesi gerçekten çok garip hissettirdi.

Emin olun bir gün tüm bu şeyler geçecek, deprem bölgesinde değildim ama arkadaşlarım vardı. Sizi az bir şey anlıyorum. Arkadaşlarımın anlattığı şeyler çok kötü şeylerdi 5-6 yaşındaki kardeşleri bile çok etkilenmişti. Ayrıca biraz kendi kafanızda kendinizi iyi hissettirmeye çalışın çünkü her şey kafada bitiyor. Her şeyin geçiceğine inanın, kafanızı dağıtmak için spor gibi şeylere yönelebilirsiniz. Hem fiziksel olarak yardımcı olur hem de kafanızı dağıtır. Arkadaşlarımın çoğu bir şekilde kafalarını dağıttılar o yüzden şu an iyi durumdalar, onlar yapabiliyorsa siz de yapabilirsiniz diye düşünüyorum.

Yapma, bunalıma girmişsin. Psikolojik destek için durumun yoksa birilerine içini dök ama yüz yüze. İllaki geçecek. Hiçbir şey yapmadan gitmektense çabalayarak gitmek daha büyük bir iş olur.

O birileri vallahi yok duyanlar diğerlerine hava olsun diye Instagram bırakıp bana yaz diyor onlar hiç cevap vermedi bana.

, onlar yapabiliyorsa siz de yapabilirsiniz diye düşünüyorum.
Onlar grup halindeler paraları var arkadaşları var.

Deprem günü karda kışta barınacak bir yer arıyorduk. Ayaklarımız ıslak donuyoruz hadi biz neyse küçük kardeşim için endişeleniyoruz.
Deprem günü umurumda olan tek şey ailemdi. Geceleyin de camiide geceyi geçirdik ben de birkaç gün hiçbir şey yiyemedim. Allah'tan camiinin tuvaleti vardı da tuvalet sorunumuz olmadı.
Beni de kimse aramadı.

Buraya yazılmayacak o kadar vahşet vardı ki birine anlatmamaktan hep kendimize anlattık bizde kendimizi dinledik, vahşetle beslendik.

Ben depremi Adana yaşadım unutma hayat bitmedi tekrar eski günler elbet gelecek şu anda arkadaşının olmaması yarın olmayacağı anlamına gelmez çevrende yaşıtın kişiler varsa onlarla vakit geçir eminim ki seni gerçekten dinleyecek birisi vardır

Yaşıtlarıma karşı hiçbir avantajlı sınıfta grupta, kategoride değilim hiçbiri dinlemiyor insanlara hayrandım şimdi korkuyorum.

Galiba yine çok konuştum kusura bakmayın harcanılan zaman için teşekkürler.

Deprem bende pek travma yaratmadı. Elbette ilk haftalar korku yaşadım ama şimdi evimde oturuyorum.
Ne olursa olsun hayat devam ediyor.
Önemsiz şeyleri takmamak lazım. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor. O depremde biz de ölebilirdik.

3 günlük dünya hayatımızda problem oluşturan insanları çıkarmalıyız aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…