İzmir'de deprem olunca bunu demişlerdi harbiden.Ha bir de zina meselesi var, hani zina artınca deprem oluyormuş falan bu ikisi aynı kefede gibi.
Bilimi reddetmek ayrı bir seviye.
N'apayım makine mi olayım kankaYahu yürü git kutsal toprakların dümdüz oldu. Git insanlık için faydalı bir şey yap gözünü seveyim.
Bilimi bilimle reddetmek bambaşka bir seviye.Ha bir de zina meselesi var, hani zina artınca deprem oluyormuş falan bu ikisi aynı kefede gibi.
Bilimi reddetmek ayrı bir seviye.
Aynı binadan iki tane yapılmış. Bir tanesi sağlam bir tanesi yıkık. Aynı müteahhit. Yıkılan bina arsa sahibinin, ayakta duran bina müteahhitin.Depremin bu kadar zarar vermesinin asıl sebebi paragöz müteahhitler zaten hocam. Haarp değil.
Hangi bilim ya bu bir tane kanıt sun. Kim yaratmış bu cihazı? Resmi nerede? Tezi nerde onaylanmış? Bir şeyin bilim olması için hangi aşamalardan geçiyor sen biliyor musun?Bilimi bilimle reddetmek bambaşka bir seviye.
Üstünde insanım yaşamadıktan, bu şekilde hayatını kaybettikten sonra zerre kıymeti yok, kim alırsa alsın.N'apayım makine mi olayım kankafikir attık gör kus beni yalpalamaz. Vatana faydam var şahsen konuyu abartmanın Tayyib'in eline ohal pozisyonunu verme ihtimalinin farkındayım. Ya da üzerinde pek durmanın, anı düşünüp seçim önemsiz deme düz oldu dediğin topraklar hiç olur belli olmaz(!)
Öncelikle ben dıj güç diye ağlamıyorum. Önceki mesajımda belirttiğim gibi depremin bize bu kadar pahalıya mal olmasının sebebi paragöz müteahhitler ve deprem vergisini cukkalayanlardır.Aynı binadan iki tane yapılmış. Bir tanesi sağlam bir tanesi yıkık. Aynı müteahhit. Yıkılan bina arsa sahibinin, ayakta duran bina müteahhitin.
Japonya 9.1 deprem gördü. 1 insan ölü sadece o da kalp krizi. Gökdelenleri yıkılmadı.
2006 öncesi sivil halka eğitim veriliyordu. Afet eğitimi. 2006 sonrası bu eğitimler ufak ufak kayboldu ve bitti. Eğitimsiz kaldık.
Olmayan hayali bir cihaza inanıyoruz. Dıj güçle diye ağlıyoruz. Yapmayın gözünüzü seveyim arkadaşlar bu hayallerle bizi daha çok uyuturlar.
Yahudi diye igrenir gibi yazdığımız insanlar baktığımız insanlar 99 da gelip hastane kurdu. Yine hastane kurmak için geliyorlar. Ümmetimizden ses yok hatta biz yas açıklarken bugün Arap gününü kutlamaları yapıyorlardı.
Aynı binadan iki tane yapılmış. Bir tanesi sağlam bir tanesi yıkık. Aynı müteahhit. Yıkılan bina arsa sahibinin, ayakta duran bina müteahhitin.
Japonya 9.1 deprem gördü. 1 insan ölü sadece o da kalp krizi. Gökdelenleri yıkılmadı.
2006 öncesi sivil halka eğitim veriliyordu. Afet eğitimi. 2006 sonrası bu eğitimler ufak ufak kayboldu ve bitti. Eğitimsiz kaldık.
Olmayan hayali bir cihaza inanıyoruz. Dıj güçle diye ağlıyoruz. Yapmayın gözünüzü seveyim arkadaşlar bu hayallerle bizi daha çok uyuturlar.
Yahudi diye igrenir gibi yazdığımız insanlar baktığımız insanlar 99 da gelip hastane kurdu. Yine hastane kurmak için geliyorlar. Ümmetimizden ses yok hatta biz yas açıklarken bugün Arap gününü kutlamaları yapıyorlardı.
Hangi bilim ya bu bir tane kanıt sun. Kim yaratmış bu cihazı? Resmi nerede? Tezi nerede onaylanmış? Bir şeyin bilim olması için hangi aşamalardan geçiyor sen biliyor musun?