Depremi HAARP mı yaptı?

Açıkçası ben bu komplo teorisine inanıyorum. Kısmen. Depremi direkt yapabileceğini sanmıyorum ama tetikleyebilir bence. Eğer fay hatları hassassa güçlü bir dalga ile bence fay hattı kırılabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam izledim zaten. Tetikleyebilir belki diyorum hani Celal Hocam depremlerin büyük ses dalgaları olduğunu söylemişti ya. Tetikleyebilir diyorum. Deprem yapar demiyorum.

Şu haarpe inanan insanların alayı deprem vergileri ile yapılan çürük yollar, çürük binalar, çalan müteahhitler, buna göz yumanlara ses çıkarmıyor çok gülünç. Devlet aldığı vergiyle hizmet vermeli. Amaç insanları enkaz altına hiç sokmamak olmalı.

İnanıyorum diyorlar bir de, şaka gibi ya 🤣 Sonra deprem faciası neden oluyor diye şaşırıyor millet. Böyle insanlar var olduğu için oluyor. Bak bakalım Japonya'ya 7 büyüklüğünde depremde birinin bile burnu kanıyor mu? ABD'dir, dış güçlerdir, terördür 10 yaşındaki kardeşim bile zor inanır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu haarpe inanan insanların alayı deprem vergileri ile yapılan çürük yollar, çürük binalar, çalan müteahhitler, buna göz yumanlara ses çıkarmıyor çok gülünç. Devlet aldığı vergiyle hizmet vermeli. Amaç insanları enkaz altına hiç sokmamak olmalı.
Depremin bu kadar zarar vermesinin asıl sebebi paragöz müteahhitler zaten hocam. Haarp değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı