GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.683 Makaleler 5 Çözümler 38 24 Ocak 2020 #101 Mithat Berhan dedi: Atlayanlar var hem de çok var. Yıkılma ve yangınlar başlamış. Genişletmek için tıkla... Panik insanı öldürüyor ev değil.
Mithat Berhan dedi: Atlayanlar var hem de çok var. Yıkılma ve yangınlar başlamış. Genişletmek için tıkla... Panik insanı öldürüyor ev değil.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.289 Makaleler 42 Çözümler 274 24 Ocak 2020 #102 Az önce Van depremi videosunu gördüm. Millet ne bulduysa atıyor.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 24 Ocak 2020 #103 Mithat Berhan dedi: Az önce Van depremi videosunu gördüm. Millet ne bulduysa atıyor. Genişletmek için tıkla... Çok kötü gerçekten. İnsanlar depremi bile kendi amaçları için kullanıyor.
Mithat Berhan dedi: Az önce Van depremi videosunu gördüm. Millet ne bulduysa atıyor. Genişletmek için tıkla... Çok kötü gerçekten. İnsanlar depremi bile kendi amaçları için kullanıyor.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.456 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 24 Ocak 2020 #104 Yangınlar başlamış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yangınlar başlamış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Karakurt5877 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.563 Makaleler 2 Çözümler 6 24 Ocak 2020 #105 SideWinder dedi: Çok kötü gerçekten. İnsanlar depremi bile kendi amaçları için kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Ne gibi amaç? Merak ettim.
SideWinder dedi: Çok kötü gerçekten. İnsanlar depremi bile kendi amaçları için kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Ne gibi amaç? Merak ettim.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.945 Makaleler 26 Çözümler 519 24 Ocak 2020 #106 Bir baba çocuğunun üzerine çatı olmuş. Cennetin en güzel köşesinde yer bulursunuz inşallah güzel insanlar.
Bir baba çocuğunun üzerine çatı olmuş. Cennetin en güzel köşesinde yer bulursunuz inşallah güzel insanlar.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 24 Ocak 2020 #107 Karakurt5877 dedi: Ne gibi amaç? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Algı oluşturma. Ya da beğeni/retweet toplama...
Karakurt5877 dedi: Ne gibi amaç? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Algı oluşturma. Ya da beğeni/retweet toplama...
4 496391 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 24 Ocak 2020 #108 24099 dedi: 6.7 diyor ama başka bir yer için. Doğanyol diyor. Latest Earthquakes earthquake.usgs.gov Genişletmek için tıkla... Aynı deprem ancak m SideWinder dedi: Twitter'da fazlaca yanlış bilgi ve görüntüler paylaşılıyor... Başka depremden kalma görüntüleri ya da alakasız görüntüleri, bu depremde oldu diye paylaşıyorlar. Üzücü ve sinir edici bir durum. Genişletmek için tıkla... Her zamanki Twitter ne olacak, tüm dünyanın bir numaralı dezenformasyon kaynağı.
24099 dedi: 6.7 diyor ama başka bir yer için. Doğanyol diyor. Latest Earthquakes earthquake.usgs.gov Genişletmek için tıkla... Aynı deprem ancak m SideWinder dedi: Twitter'da fazlaca yanlış bilgi ve görüntüler paylaşılıyor... Başka depremden kalma görüntüleri ya da alakasız görüntüleri, bu depremde oldu diye paylaşıyorlar. Üzücü ve sinir edici bir durum. Genişletmek için tıkla... Her zamanki Twitter ne olacak, tüm dünyanın bir numaralı dezenformasyon kaynağı.
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 24 Ocak 2020 #109 Samsun'da bile hissettik biz de sallanınca ne oluyor diye haberlare bir baktık Elazığ çevresi yıkılmış
Samsun'da bile hissettik biz de sallanınca ne oluyor diye haberlare bir baktık Elazığ çevresi yıkılmış
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.945 Makaleler 26 Çözümler 519 24 Ocak 2020 #110 Handsome Reis dedi: Abi şu adamın yerinde olduğunuzu düşünün... Eki Görüntüle 491570 Genişletmek için tıkla... Çaresizlik...
Handsome Reis dedi: Abi şu adamın yerinde olduğunuzu düşünün... Eki Görüntüle 491570 Genişletmek için tıkla... Çaresizlik...