Depremzedeler sınıfta kalıyor mu?

Soldier_Boy

Decapat
Merhaba, depremi Hatay'da yaşadım ve şu an Antalya'da askeri tesisdeyiz. Annem beni okula yazdırdı ama 1 gün gittim ve bir daha hiç gitmedim sınıfta kalır mıyım? (8.sınıf)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, depremi Hatay'da yaşadım ve şu an Antalya'da askeri tesisdeyiz. Annem beni okula yazdırdı ama 1 gün gittim ve bir daha hiç gitmedim sınıfta kalır mıyım? (8.sınıf)
Şube öğretmenler kurulundan onay almanız gerekebilir.

Ben de depremzedeyim ve ben de hataydan geldim. Bize öyle bir şey söylenmedi. Bana kalırsa kalmazsın. Mecburi durumdan geçersin diye düşünüyorum. Ama sınav konusunda aynı şeyi söyleyemem sana. LGS'ye her türlü girmen gerekir iyi bir okul istiyorsan.

Geçmiş olsun. Bende Antakyadaydım. 8 aylık sıfır binaya taşınmıştık. Tüm malvarlığımızla o evi alıp içini döşemiştik. Daha 1 ay bile oturamadık. Sipariş ettiğimiz salon takımı daha kargodan gelmemişti. Binadan zar zor çıktık. Canımıza bir şey olmadı iyiki. Siz nasılsınız?
Kalmazsınız sınıfta canınızı sıkmayın.

Geçmiş olsun. Bende antakyadaydım. 8 aylık sıfır binaya taşınmıştık. Tüm malvarlığımızla o evi alıp içini döşemiştik. Daha 1 ay bile oturamadık. Sipariş ettiğimiz salon takımı daha kargodan gelmemişti. Binadan zar zor çıktık. Canımıza bir şey olmadı iyi ki. Siz nasılsınız?

Size de geçmiş olsun, bizde Antakya akevler mahallesindeydik 35 yıllık binada oturuyorduk fakat çok ilginç bir şekilde yıkılmadı ama ağır hasarlı çıktı, bizde hataya taşınalı 1,5 yıl olmuştu eşyalar alıyorduk ama şansa bak deprem oldu ve her şey gitti, hayatta gerçektende geleceği düşünerek yaşamayacaksın çünkü bir dakika içinde neler olacağını bilmiyorsun ;(

Geçmiş olsun. Bende antakyadaydım. 8 aylık sıfır binaya taşınmıştık. Tüm malvarlığımızla o evi alıp içini döşemiştik. Daha 1 ay bile oturamadık. Sipariş ettiğimiz salon takımı daha kargodan gelmemişti. Binadan zar zor çıktık. Canımıza bir şey olmadı iyi ki. Siz nasılsınız?

Çok geçmiş olsun ben de elbistandaydım. Çok şükür binamız yıkılmadı ancak girilmez durumda. Elbistan'ın hali hal değil ama.

Size de geçmiş olsun, bizde Antakya akevler mahallesindeydik 35 yıllık binada oturuyorduk fakat çok ilginç bir şekilde yıkılmadı ama ağır hasarlı çıktı, bizde hataya taşınalı 1,5 yıl olmuştu eşyalar alıyorduk ama şansa bak deprem oldu ve her şey gitti, hayatta gerçektende geleceği düşünerek yaşamayacaksın çünkü bir dakika içinde neler olacağını bilmiyorsun ;(
Aynen öyle. Bu depremde bir kez daha öğrenmiş olduk. Bende Saraykent mahallesinde Ufuk petrolün yanındaki büyük evde oturuyorduk.
Her şey yalan oldu.

Çok geçmiş olsun ben de elbistandaydım. Çok şükür binamız yıkılmadı ancak girilmez durumda. Elbistan'ın hali hal değil ama.
Katılıyorum. Benimde bildiğim bir Elbistan birde Antakya. İkiside en çok ağır yara alan bölge oldu. Çok geçmiş olsun.

Ben depremzedelere devamsızlık yazılmıyor diye biliyorum. Allah aşkına 8. sınıfta devamsızlık bile zor yazıyorlar dert etmeyin hayatınıza bakın, geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı