Depresif hissetmek

Wanhedaa

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu
AMD Ryzen 5 7500F İşlemci
Msi B650M Anakart
4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı
32 GB Ram
2Tb m.2 SSD
Windows 11 Pro işletim sistemi
Çok dopdolu bir çocukluk geçirdim. Fakat son zamanlarda ufak tefek şeylerden mutlu olamıyorum eskisi gibi. Örnek verecek olursam tüplü televizyonumuz vardı, rastgele yayınlanan TV programlarını, filmlerini beklemek benim için aşırı heyecanlı olurdu. Orta durumlu bir aileydik, nedendir bilmem. İçime kapanıkmış gibi hissediyorum kimi zaman öyle derdimi dökmek istedim, ciddi bir sorun değil belki ama rahatsız edici olabiliyor kimi zamanlar.

İnsanların mutsuz hissettiği zaman en kolay kaçış yöntemi nostaljidir. O geçmiş zamanlarda da aslında her zamanı iyi olmuyor insanların ama genel olarak iyi anıları aklına geliyor. Bundan 5 10 sene sonrada kötü zamanlarında bu zamanlarda şu vardı bunu yapıyordum diyebilirsin. Zaman geçiyor geçmiş bitti artık şu an ve yarın mutlu olmazsak geçmişte mutlu olmanın bir anlamı yok. Senin ne yaşadığını veya yaşadıklarını bilemem tek tavsiyem elinde ki iyi şeylere bak çünkü bu zamanların bir daha gelmeyecek. Negatif düşünürsen her şeyi kötüye vurursan hayat daha iyiye gitmeyecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı