Depresyonda mıyım?

Consilus00

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1.5 haftadır bir problemim varmış gibi üzülüyorum mutsuzum ağlamak istiyorum ama hiçbir problemim yok.

3 aydan beri evdeyim doğru düzgün dışarı çıkmıyorum haftada 1 ya da 2 kez çıkıyorum oda alışveriş için falan.

1.5hafta öncesine kadar hiçbir mutsuzluk yoktu hayat dolu birisiydim taki içime ateş gibi bir şey düşene kadar bu düşünce unutmak için her şeyi yapıyorum unutamıyorum.

Ve arada sırada ağlıyorum bu problem hiç geçmeyecekmiş gibi.

17 yaşındayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, bir anda bana da aynısı oldu bir anda çok karamsar birisi olmaya başladım. Çok fazla dışarı çıkmamanızdan, eğer kullanıyorsanız çok fazla sosyal medya kullanımından kaynaklı olabilir.

Evet, bir anda bana da aynısı oldu bir anda çok karamsar birisi olmaya başladım. Çok fazla dışarı çıkmamanızdan, eğer kullanıyorsanız çok fazla sosyal medya kullanımından kaynaklı olabilir.

Allah razı olsun öncelikle zamanını ayırdığın için tek çocuğum evde çok fazla dışarıya çıkmıyorum sürekli oyun sosyal medya kullanıyorum yalnız olduğum için nasıl atlattın peki beni herhangi bir problemim yoktu hayat dolu biriydim.

X. İnstagram kullanımını ne kadar azaltırsan o kadar mutlu olursun. Çünkü günün içinden geçecek tonla haber mevcut. En iyisi bakmayıp gidip komik yada eğlenceli oyunlar oynamak, eski videoları izlemek… öbür türlü gerçektende bu duruma geliyor insan.

Biraz sosyal medya ve teknolojiye ara verseniz iyi olur hocam. Aynısına benim de ihtiyacım var, umarım eskisi gibi mutlu günlerinize dönersiniz.

Çok teşekkür ederim eski videolar seyrediyorum ağlıyasım geliyor tutuyorum ben hiç böyle bir insan değildim hayatımda ilk defa okula gitmek istedim son sınıfa geçtim.

Biraz sosyal medya ve teknolojiye ara verseniz iyi olur hocam. Aynısına benim de ihtiyacım var, umarım eskisi gibi mutlu günlerinize dönersiniz.

Sağ ol hocam Allah razı olsun sende yaşamıssın galiba yazdığına göre sen ne yaptın bu duruma karşı çıkmak için.

Sağ ol hocam Allah razı olsun sende yaşamıssın galiba yazdığına göre sen ne yaptın bu duruma karşı çıkmak için.
Hocam ben de henüz 2-3 ay önceki günlerime dönmek istiyorum. Ne oldu bilmiyorum ama bir anda böyle oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…