Depresyonda mıyım?

@xxbelirsizxx arkadaşın dediğine katılmak ile beraber, aynı şeyleri yaşadım ve ara sıra da yaşıyorum. Bunun nedeni de çok fazla hatta yok denecek kadar az arkadaşımın olması ve dışarıya çıkmıyor olmam.
Çözüm için kendini telefondan soyutlayıp, sanal dünyaya verebilirsin. Oyun oynarken hiçbir şeyi düşünmüyorsun. Aynı şekilde film izlerken. Dün instagramda gördüğüm bir videoyu seninle paylaşmak isterim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Allah razı olsun öncelikle zamanını ayırdığın için tek çocuğum evde çok fazla dışarıya çıkmıyorum sürekli oyun sosyal medya kullanıyorum yalnız olduğum için nasıl atlattın peki beni herhangi bir problemim yoktu hayat dolu biriydim.

Sosyalleşin, arkadaşlarınız olunca illaki sosyal aktivitelere katılıp dışarıya çıkmak zorunda oluyorsunuz.

Arkadaşlar 1.5 haftadır bir problemim varmış gibi üzülüyorum mutsuzum ağlamak istiyorum ama hiçbir problemim yok.

3 aydan beri evdeyim doğru düzgün dışarı çıkmıyorum haftada 1 ya da 2 kez çıkıyorum oda alışveriş için falan.

1.5hafta öncesine kadar hiçbir mutsuzluk yoktu hayat dolu birisiydim taki içime ateş gibi bir şey düşene kadar bu düşünce unutmak için her şeyi yapıyorum unutamıyorum.

Ve arada sırada ağlıyorum bu problem hiç geçmeyecekmiş gibi.

17 yaşındayım.
Bir sebepten dolayı mı böylesiniz yoksa durduk yere mi?

Çok teşekkür ederim eski videolar seyrediyorum ağlıyasım geliyor tutuyorum ben hiç böyle bir insan değildim hayatımda ilk defa okula gitmek istedim son sınıfa geçtim.

Kesinlikle bende bu durumdaydım. Ama baktım ki bunun bir sonu yok açtım Rodinya komik anlar falan birkaç zamandır bağımlısı oldum. Sana da tavsiye ederim güldüğün zaman can sıkkınlığın falan gidiyor. Gül yeter.

Depresyonun kaynağını bulman lazım ilk iş. Sen daha niye bu vaziyete girdiğini öğrenemeden çözüm bulmaya çalışıyorsun kendine sor beni rahatsız eden ne? Diye. Kendin cevabını vereceksin.

Bir sebepten dolayı mı böylesiniz yoksa durduk yere mi?
Durduk yerde

Depresyonun kaynağını bulman lazım ilk iş. Sen daha niye bu vaziyete girdiğini öğrenemeden çözüm bulmaya çalışıyorsun kendine sor beni rahatsız eden ne? Diye. Kendin cevabını vereceksin.

Depresyonun kaynağı yalnızlık onun dışında hiçbir şey yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı