Derbi skor tahmini

2-1 Galatasaray alacak kaydedin bu mesajı.

Şimdi hocam şöyle bir durum var hiçbir GS maçının skorunu doğru tahmin edemiyorum (1 tane kazayla tutturmuştum ona da kahkahalarla gülmüştüm son anda berabere kalmışlardı) Bkz:

Fener maçının ise skorlarını genelde az çok tutturabiliyorum. Şimdi gönlümden Fener'in kazandığı bir skor geçiyor. Ama rakip GS olunca 3-1 GS alır totemi yapıyorum

Son düzenleme:
Toteminiz pek tutmuyor sanırım yıllardır Kadıköy'de beraberlik oluyor.

Toteminiz pek tutmuyor sanırım yıllardır Kadıköy'de beraberlik oluyor.
Totemi bu sene başlatıyorum hocam. 20 yıl daha çıkış yok inşallah (geçen seneye kadar totem gibi bir derdim yoktu )

Totemi bu sene başlatıyorum hocam. 20 yıl daha çıkış yok inşallah (geçen seneye kadar totem gibi bir derdim yoktu )

20 yıl olayı daha yaşanmaz ama bence uzunca süre beraberlik yaşanır 4 5 sene gider gibi. Her 2 takımda hep denk oluyor kadro olarak(orta sahalar hariç ). Bu derbide de Gustavo yoksa 2-0 GS alır,Gustavo oynarsa 1 - 1 düşünüyorum.

Gustavo oynarsa 3-1 Fenerbahçe alır. (Toteme göre 3-1 GS alır ) Oynamazsa her türlü sonuç çıkabilir hayal edemiyorum pek Ah Gustavo kakaolu kekim

Ama şu kesin son yıllardaki en gerilimli derbi olacak. Kırmızı kart yağmuru bekliyorum ben. Kan çıkar oranı 1.10 falan

Derbi gerilimli geçmeyecek. Uzun süre aradan sonra keyifli bir maç izleyeceğiz.
Gustavo çok büyük ihtimalle yok.
Gustavo olmazsa mutlak GS galibiyeti bekliyorum. Eğer olursa beraberlik diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…