Akşam 20.00'da Galatasaray-Fenerbahçe derbisi gerçekleşecek. Bir Fenerbahçe taraftarı olarak heyecanla bekliyorum şahsen. Skor tahminim 2-1 Fenerbahçe kazanır. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
2.5 alt.Akşam 20.00'da Galatasaray-Fenerbahçe derbisi gerçekleşecek. Bir Fenerbahçe taraftarı olarak heyecanla bekliyorum şahsen. Skor tahminim 2-1 Fenerbahçe kazanır. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Tam tersini düşünüyorum hocam. Çok formdayız ve Galatasaray üzerinde inanılmaz bir baskımız var. Adil bir karşılaşma olsun hak eden kazansın.Galatasaray rahat alır. Mourinho ile olacak iş değil bunlar. Taraftar baskısı çok yüksek rams parkta. Bizim eytli futbolcular kale önüne gidemez. 2-0 Galatasaray alır.
Zaten keşke kazansak hocam da güvenemiyorum ki takıma. Öyle ahım şahım top oynamıyoruz. Tek dileğim hocanın bu derbiyi küçümsememesi. Bir önceki derbideki yaptığı hatayı yapmamalı.Tam tersini düşünüyorum hocam. Çok formdayız ve Galatasaray üzerinde inanılmaz bir baskımız var. Adil bir karşılaşma olsun hak eden kazansın.
Zaten keşke kazansak hocam da güvenemiyorum ki takıma. Öyle ahım şahım top oynamıyoruz. Tek dileğim hocanın bu derbiyi küçümsememesi. Bir önceki derbideki yaptığı hatayı yapmamalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.