Zannetmiyorum, kazananın şampiyon olacağı maç. Varını yoğunu koyar iki takım da.Beraberlik kokusu alıyor gibiyim.
Zannetmiyorum, kazananın şampiyon olacağı maç. Varını yoğunu koyar iki takım da.Beraberlik kokusu alıyor gibiyim.
Hocam Osimhen sıkıntı. Aygır gibi koşuyor adam. Amrabat merkez stoper olarak oynarsa işi zor. Onu durdurması falan zor yani. Djiku - Çağlar ikisinden biri stoperde olmalı.Zannetmiyorum hocam küçümseyeceğini. Mourinho kafasındaki 3'lü dizilişi iyi kurdu. İleri hattımız çok sağlam. Amrabat defansta çok sırıtmıyor umarım hatasız oynarsa rahat yeneriz gibi.
Kuyudan bir çıktı çıkış o çıkış vallahi.Fenerbahçe'nin alacağını düşünüyorum en nesyrinin GS defansına kuracağı üstünlüğü tahmin etmeyen yoktur. Talisca oynarsa Muslera üzülebilir.
Djiku oynamaz büyük ihtimalle sakatlandıktan sonra maç görmedi Amrabat o kadar da kötü değil.Hocam Osimhen sıkıntı. Aygır gibi koşuyor adam. Amrabat merkez stoper olarak oynarsa işi zor. Onu durdurması falan zor yani. Djiku - Çağlar ikisinden biri stoperde olmalı.
Galatasaray rahat alır. Mourinho ile olacak iş değil bunlar. Taraftar baskısı çok yüksek rams parkta. Bizim EYT'li futbolcular kale önüne gidemez. 2-0 Galatasaray alır.
Ancak Galatasaray, Dzeko'yu tutamazsa işi zor. Dzeko çok iyi bir bağlantı oyuncusu ve teknik oyuncu. Onun yapacağı hamleler Galatasaray kalesini zora sokacaktır.
Talisca oynamamalı hocam temposuz bir oyuncu. Onu ikinci yarı almalı. Aynı şekilde tadic de oynamamalı. Oosda szymanski oynamalı. Amrabat orta sahaya geçmeli. Djiku veya Çağlardan biri stoper oynamalı.Kamyon gibi davranıp, orta sahaya kadar gelip tekrar altı pasa yetişemezse zor işimiz ama Dzeko kesilip Talisca-Nesyri yapılabilir.
Fanatikliğe gerek yok, GS olarak, kalemiz hariç her yer bir şekilde kendini kurtarıyor, b(okan) yine Clash Royale turnuvasına dalsa bile oyuncular en az 2-1 gibi bir skorla GS'yi galip getirecek gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.