Sizin yüzünüzden bir baskı yok ki, bu baskıyı kendi kendimize oluşturduk aslında. Okan Buruğa güvenmiyoruz. Malum, final maçlarında sıvayan bir teknik direktör kendisi.
Okan buruğu eleştirmenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Adam 6 puan fark atmış. İki sezon üst üste şampiyon yapmış. Bu sezon da yaparsa Üç sezon boyunca olacak.
Okan buruğu eleştirmenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Adam 6 puan fark atmış. İki sezon üst üste şampiyon yapmış. Bu sezon da yaparsa Üç sezon boyunca olacak.
Talisca oynamamalı hocam temposuz bir oyuncu. Onu ikinci yarı almalı. Aynı şekilde tadic de oynamamalı. Oosda szymanski oynamalı. Amrabat orta sahaya geçmeli. Djiku veya çağlardan biri stoper oynamalı.
Okan buruğu eleştirmenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Adam 6 puan fark atmış. İki sezon üst üste şampiyon yapmış. Bu sezon da yaparsa üç sezon boyunca olacak.
Hocam o kadrolarla ortalama her teknik direktör Türkiye ligi şampiyonu olabilir. Bizim amacımız Avrupa fakat Okan Buruk kesinlikle Avrupa hocası değil. Bugün yenilirse hemen gönderilmesi lazım ama yenerse sezon sonuna gönderilecektir.