Derbide kazanan Fenerbahçe!

Normal şartlarda Fenerbahçenin başında yabancı bir hoca olsaydı o kırmızıdan sonra bir şekilde hoca saçma sapan oynatıp GS'den tarihi fark yiyebilecekken İsmail Hoca, arada sırada press yaptırıp normal taktiğine devam etti. Bu adamın yersiz günahı alınıyor. Sadece bazen oyunu okuyamıyor onun için de ekibi güçlendirilmeli ve kendisini geliştirmesi için kulüpten ödenek yaratılmalı.
 
Olum fener gerçekten güzel oynadı o sahada. Ben dk 70'ten sonra düşerler yorulurlar dedim de yok ısırdı mı bırakmadı. GS'nin sahasında şampiyonluğu kutlayamaması komik oldu :D
 
Ne biçim maçtı ya?
Fenerbahçe'ye tebrikler. 80 dakika 10 kişi oynayarak derbi kazanmak önemli bir başarı.

Galatasaray'da bir rehavet havası, şampiyon olduk bitti bu iş havası hakimdi, bu mağlubiyet tokat gibi gelmiş, tatlı rüyalarından uyandırmıştır camiayı. Tribünler de bayağı sınıfta kaldı dün, rakip oyuncularla didişmek yerine Galatasaray'ı ateşlemeleri gerekirdi ama beceremediler. Tribünler, oyuncular maça bir türlü giremeyince, teknik heyet far görmüş tavşan gibi kitlenince mağlubiyet kaçınılmaz oldu, yapacak bir şey yok. Sevindiğim konu oyuncular, teknik heyet, yönetim ligin bitmediğini anlamış, Konya maçına daha ciddi bakıyorlardır artık.
 
sadece rehavetle açıklanacak maç değil fenerde baya iyidi 11-11 olsa su an yarıştan tam düşmüştü Gs.
Fenerbahçe kimsenin beklemediği kadar iyiydi orası net. 11'e 11 oynansa 1-0 yerine 3-0 falan biterdi maç, Galatasaray şu anda olduğu gibi yine 3 puan önde son haftaya giriyor olurdu. Değişen tek şey skor olurdu yani, yarıştan falan kopmazdı Galatasaray. Son haftaya 3 puan önde giren takım nasıl yarıştan kopuyormuş?
 
11-11 olsa Galatasaray yüksek ihtimal 1-1 falan bitirirdi GS aşırı rehavete kapıldı kendıne gelemedi rahatlıktan neredeyse 10 kişi kalınca yoksa şu an sampiyondu garip ama bence oyle
 
Şaka maka vereceğiz gibi hissediyorum. Öyle bir şey yaşanırsa benim son mesajım olabilir.
Vermeyeceğiz, rahat olun. İnancım tam. İlla yenmemiz gerekseydi bizim için sıkıntı olabilirdi belki ama yenmemiz de gerekmiyor. Berabere kalsak yeter.
Her maç sonu burada olup Fener'e sallayanlar da kayboldu bu akşam. Çoktan gelmeleri lazımdı. Kendilerini biliyorlardır eminim ki.
Durmak yok sallamaya devam, diğer konudaydım. 😁
 

Geri
Yukarı